Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző lennék emiatt?
En ha 2 gyereket akarnék biztos hogy egy füst alatt tudnám le a kettőt.
Ha már örülök higy vége a ejszakázós nyálfojós meg dackorszaknak nem ismetelném meg később.
Max 1-2 év kulonbséggel szülnék csak. Mikor fellélegzek hogy végre már ovis vagy sulis, ekkor már kizárt hogy en kezdeném előlről még egyszer a maraton babakocsizással homokozással a játszón meg stb.
Kétlem hogy pont a ferfiak akik rühellik furdetni is meg menekulnek is otthonrol pont azok ne értenék ezt meg.
Nem. De azt sem értem minek vagy egyvilyen emberrel, akinek semmi sem jó amit csinálsz, és elvárja, hogy mindent érte csinálj, ne magadért mert akkor önzőnek nevez.
Úgy látom ma már divat lett önzőnek titulálni embereket csak mert azt az egyetlen életüket amit ugyan nem kêrtek, de már van, úgy élik ahogy ők szeretnék. Az élet nem csak munkából és kötelezettségekből áll. Igenis kell önmagunkra is gondolni, magunkért, a saját boldogságunkért tenni.
Én sem pattanok fel, hogy kiszedjem a férjem kajáját miközben épp egy jó könyvben merülök el. Van keze, megcsinálja ő, csak az a különbsèg, hogy ő normális és nem is várja el. Neki is van hobbija, és nekem is, egyikünk sem kritizálja ezekért a másikat.
Aki önző kettőtök közül, az nem te vagy, hanem ő.
Sajnos kívülről nagyon úgy látszik, hogy a "hasznos" kategóriában vagy. :(
Van aki főz, mos, takarít, gyereket nevel, szex és ennyi.
Törődj csak magaddal, az az egy, amit senki sem vehet el tőled! És a helyedben egy új pasi után is néznék... 38 évesen nagyon fiatal vagy még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!