Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégis mit akar? Csak szerintem gáz amit csinál?
kb fél éve vagyunk együtt, kb 3 hónapja költöztünk össze. Akkor vetette fel, hogy amúgy neki van egy feedism nevű fétise, ami arról szól, hogy fel kell hizlalnom, mint valami malacot (nem tudom szebben írni). Nem szeretem a kink shaminget és amúgy sincs bajom a pocakos férfiakkal, szóval utána olvastam kicsit és úgy voltam vele miért ne elégítsem ki a vágyait. Raktam elé a kaját, amit szépen meg is evett, majd eltelt két hónap, hízott 16 kilót, semmi nem jön fel rá, lett egy jó nagy hasa, amin kb szét van szakadva a bőr. Most ki van akadva, és a segítségemet kéri (mint rendszeres sportolót), hogy hogyan tudna lefogyni, és hogy most ebben segítsek neki.
Alapvetően nincs gondom a fétiseivel, de az teljesen kiábrándít, hogy ennyire nem tudja mit akar. Jogosan érzem ezt, vagy inkább fogadjam el, hogy nem gondolta végig teljesen és más a valóság mint a fantáziája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!