Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy cosplayezés túl nagy kérés lenne a barátnőm felé?
Nagy gamer vagyok, mostanában a Baldur's Gate 3-mal tolom, és egyre többet fantáziálok arról, hogy a csajom beöltözik Lae'zelnek, a githyanki harcosnőnek, és úgy hancúrozzuk át az éjszakát.
Esetleg meg is tanulhatna pár szitkot gith nyelven, hogy dirty talkolhasson szex közben.
Ez túl nagy kérés volna egy jól műlödő kapcsolatban?
Krva nagy kocka vagy :D
(Amugy en is, de azert nem ilyen szinteken🤣)
Ez adott embertől függ kinek milyen nagy kérés :D
De ha nem ismeri a játékot azért elsőre ijesztő lehet főleg hogy beakarnad kenni zöldre :D
Az összes csajom bírta ha megjelentem comfixekkel, meg ilyenekkel.
Mert tudták pontosan, ha felveszik megvadulva lesznek megdugva.
Szóval szerintem a nőknek nincs ellenére az ilyesmi.
Sőt volt hogy a nő lepett meg egy olyan szado mazó cuccban, hogy alig tudtam visszafogni a nevetésem. De visszatartottam mert értékeltem, hogy ezzel az együttléteinket akarta tovább fejleszteni és mondtam hogy gyönyörű.
Meg feltéve hogy te veszed meg neki a rucit és neki ez nem fog lóvéba a kerülni... Elvégre Mo n élünk ahol sajnos minden Fillér számít és csövesség van.
Ha neki is ilyen az érdeklődési köre akkor biztos megcsinálja.
Nekem kizárt lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!