Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsam be? (Lent a többi)
Sziasztok!
Párommal két évet voltunk együtt, majdnem az elejétől kezdve együtt is éltünk. Sajnos a stresszkezelés az utóbbi egy hónapban nem ment (nagyon sok családi teher szakadt rám, valamint túl vállaltam magam a munkahelyeimen), és egy dühkitörés formájában távozott. Őt nem bántottam, hanem ami a kezembe volt, azt földhöz vágtam. Voltam pszichológusnál, pszichiáternél, mindenki azt mondta, hogy normális vagyok, azóta az egyik munkahelyemet megszüntettem, mert főként az váltotta ki, valamint a családi kapcsolatokat elvágtam az érdekembereknél. Stresszkezelésre járok, meditálok, futni járok. De a párom nem hiszi el, hogy megtanulom kezelni a stresszt, és fél tőlem. Hogy tudnám bebizonyítani, hogy két évig nem volt ilyen, és most már tudom azt, hogy mik azok a jelek amikor változtatnom kell, és hogy teszek is annak érdekében nagyon sokat, hogy többet ilyen ne legyen?
Vannak dolgok amik miatt egyből ki lehet szeretni a párunkból, az egyik ilyen pedig az, ha félelmet ébreszt bennünk.
Ha ez történt, akkor hagyd őt. Érthető hogy egyszer betellt nálad a pohár és kifakadtál, és az tök jó, hogy teszel azért, hogy ne forduljon elő ilyen többé, de az is érthető, hogy ez halálra ijesztete a párodat. Ezt pedig nem lehet csak úgy kitörölni...
Ha viszont együtt maradtok, akkor megintcsak nem tudsz mit csinálni hogy bebizonyitsd, hogy már minden rendben, mert csak az idő tudja elhalványítani a történteket.
Igen, tudom, hogy félelmetes lehettem, de tényleg ilyen sosem fordult elő. 30 év alatt egyszer sem. És nem minden napi események történtek.
A helyzet az, hogy tudom, hogy hiányzok neki és ő is szeret engem. Már 7 hete történt, de az ő érzelmei sem múltak el.
Szia!
Sosem veszekedtünk, sosem vitáztunk. Teljesen egy hullámhosszon voltunk az elejétől kezdve. Olyanok voltunk, mint akiket egymásnak teremtett a sors, teljesen kiegészítettük egymást. Megteremtettük egymásnak az érzelmi biztonságot.
(Én vagyok a nő)
Most az egyik munkahelyemet elengedtem, a mérgező rokonokat (akik miatt kikészültem, elengedtem), napi szinten meditálok és futok, valamint csokit is eszek. Azóta sokkal lágyabbnak érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!