Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utálják és nézik le az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják és nézik le az inceleket az emberek?

Figyelt kérdés
Oké, vannak erőszakos emberek köztük, akik tudnak radikalizálódni. De a többségük egyszerű, szerencsétlen, kétségbeesett ember. Miért kell őket mindig alázni, bántani és tetézni a bajukat, hogy nem nyertek a genetikai lottón?

okt. 1. 02:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Az erőszakosakat bántják.
okt. 1. 02:05
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Senki nemm bántja őket.

Azoknak szólogatnak be, akik szeretik alázni és okolni a nőket, a többi férfit és úgy egész világot.

okt. 1. 04:01
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Mert állandóan nyavajognak, de tenni már nem tesznek semmit, hogy jobb legyen.

Plusz általánosítanak, a nőket egységes masszaként tartják számon, nem önálló személyként.

A legviccesebb, hogy ők mimdent IS jobban tudnak a nőkről, úgy, hogy csaj közelében max. akkor voltak/vannak, mikor az anyjukkal találkoznak.

okt. 1. 05:01
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha, te nem akarod a nőket ujraelosztani, kényszerkacsolatba rakni (persze, csak a 10/10es nőket) akkor nem vagy incel!
okt. 1. 06:43
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem bántja őket senki.

Ők szemétkednek a nőkkel, a párkapcsolatban lévő férfiakkal.

Ok-okozat.

Ha mész az utcán és megütsz egy embert, vissza fog ütni.

De ez nem azt jelenti hogy ő bántott téged, hanem reagált a viselkedésedre.

Nagyon hosszan szoktak válaszolgatni nekik értelmes, ésszerű megoldásokat, erre bedühödnek és akkor mindenkit támadnak.

Szerintem az ilyen incelek nem is tudnának mit kezdeni egy érző emberrel mert csak a saját farkukat nézik, hogy nekik mi a jó…..

Vannak persze kapcsolatban is olyan férfiak, akik bántják a nőket, kihasználják anyagilag is, a nők pedig tudatosan kerülik az ilyen palikat.

Van aki a nőtől vár el mindent, cserébe a nagy semmiért.

Mindig kompenzálni kell valamivel, mert különben miért lenne veled bárki.

Az nem normális kapcsolat ha csak az egyiknek jó.

Élvezkedik a szép nő látványán, dugogatja kedvére, eszi a vacsorát amit a nő főzött meg, lakik a lakásban amibe a nő adott bele többet, tisztaság veszi körül ami szintén a nőnek köszönhető, sz@rik a gyerekekre és 99% ban az édesanya foglalkozik a gyerekekkel is.

Sok mindent adnak bele a nők egy házasságba, cserébe a nagy semmiért.

A legtöbb már az első randikon elkezdi az irigykedés, a zsugoriskodás, hisztiznek hogy nehogy már nekik kelljen fizetni egy fantát a nőnek mer’ egyenjogúság van.

Borzalom!

Akkor lesz egyenjogúság, ha a férfiak is rájönnek a kötelességeikre.

Én nőként például nem vagyok hajlandó kiszolgálni, körbeugrálni a férjemet.

Felnőtt ember, pontosan tudja hogy mennyi munka egy házat szépen rendben tartani és tudja azt is hogy porszívózni, teregetni, mosogatni hogyan kell.

Én nem vagyok a mamája.

okt. 1. 08:02
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Mert szánalmasak. Nem mind, van aki csendben marad, az nem zavar, de van az a réteg, aki már átmegy nőgyűlölőbe a saját szerencsétlensége miatt. Na ez szánalmas.
okt. 1. 08:43
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

Eddig az összes magát incelnek valló embertől azt hallom, hogy "a nők túl ilyenek", "a nők túl olyanok", "minden nő el van szállva", "minden nőnek ez meg az kell"...

Ráhúzzák ezeket az ÖSSZES nőre, és azt sem hajlandóak beismerni, hogy ők is tehetnek a sikertelenségükről.

okt. 1. 09:04
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

Mindenki fogadja el magát olyannak amilyen, mert ha küzd ellene, annál több szart pakol a nyakába, ezt kellene megérteni, hogy müködünk. Minél többször ellenállsz annál nagyobb szarcsomagot pakolsz a nyakadba, érted?

Aki meg utálkozik, annak is van mit magávan dolgozni, hogy őt vajon miért ingerli a másik viselkedése, nézzen magába mélyen, és válaszolja meg.

Aki utálkozik a másikkal és telerakja mindenféle múltbéli hitrendszerével, csak saját magát minősiti a másik egy tükör neki, és ha nem tetszik amit lát benne, az az ő baja neki van vele dolga és nem a másiknak aki megmutatta neki.

okt. 1. 09:05
 9/19 anonim ***** válasza:
9%

Ez pont olyan, mint a feministák, vegánok, klymaharcosok, liberálisok vagy bármelyik másik csoport. A többsége tök okés, de van a hangos radikális rész aki erőszakos, agresszív, gyakran veszélyes. Mivel ők a leghangosabbak, az emberek általuk fog véleményt alkotni az egész csoportról.

És itt az oldalon az inceleket jellemzően ilyen radikális állatok képviselik.

okt. 1. 13:27
 10/19 A kérdező kommentje:

"vegánok, klymaharcosok"

Szerintem normális ember ezekkel minimum szimpatizál, de inkább támogatja őket vagy követi a példájukat, akkor is, ha radikalizálódnak, de gyilkosságig nem mennek el. Én támogatom a vegán és klímavédő aktivistákat.

"liberálisok"

Liberális... Az mondjuk elég tág fogalom, és egy igen népszerű politikai beállítottság. Nem hiszem, hogy ilyen kisebbségi csoportokkal együtt kellene kezelni. Ráadásul önmagában semennyivel sem radikálisabb az eszme, mint a konzervatív.

"És itt az oldalon az inceleket jellemzően ilyen radikális állatok képviselik."

Magyarországon hallottál te már olyat, hogy valaki chadeket és stacyket gyilkolt le, mert nem jutott nőhöz??? Szerintem sem.

okt. 1. 14:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!