Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom hetekig is tud ignorálni ha nem aZ van amit ő szeretne?
Figyelt kérdés
Nem akarok szakitani de szeretném vissza adni neki, büszkeségem már csinálni akar valamit amivel kicsit megtöröm.szept. 30. 14:11
1/13 anonim válasza:
Ha valóban van büszkeséged, akkor szakítasz vele.
3/13 anonim válasza:
Az én exem is ilyen volt , azt hittem idővel jobb lesz … de nem lett jobb. Ez szerintem egyfajta jellemhiba.
4/13 A kérdező kommentje:
Persze h jellem hiba. De azt akarom h megtorjon, csak nem tudom h mi,yen modszder kell hozza, jelenleg azt csinalom amit o szokott, 1 hete nem szolok hozza
szept. 30. 15:18
5/13 anonim válasza:
Neki sajnos nem fáj amikor te csinálod ugyanazt
Ezért nem fogod megtörni
Engedd el Se kommunikálni, se konfliktust kezelni nem tud és nem is akar inkább duzzog mint egy kislány hogy az legyen amit ő akar
Képzeld el amikor pl pici gyerekkel otthon vagy gyesen és adódik valami probléma
Nem lesz kegyelem
Ha jót akarsz, kilepsz ebből a jatszmabol mert ő nem fog változni
6/13 anonim válasza:
Szerintem is lépj le. Nálunk is ez van és egyre rosszabb. Azt a szót soha nem fogod hallani, hogy bocsánat, ne haragudj. Akkor is neki lesz igaza, ha nincs igaza.
7/13 A kérdező kommentje:
Ha en is ignoralom azzal se erek el semmit?
szept. 30. 16:01
8/13 anonim válasza:
Úgy látod hogy hat rá?
Felhiv és elnézést kér közli hogy hiányzol és igazad van?
Nyilvan nem
Ez az ő jatszmaja Nincs itt esélyed
9/13 anonim válasza:
Vannak olyanok ,akit sose fogsz betörni.
10/13 A kérdező kommentje:
Es mit erek el nala ha jol birom az ignoralast hetekig honapoki?
szept. 30. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!