Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan elvagni minden szalat es teljesen ignoralni mintha ködde valtam volna normalis? Mas is igy csinalja?
igen, lezárni, ha visszamész, és folyamatosan tartod a másikkal a kapcsolatot, nem tudtok lezárni, a múlt elmúlt.
Soha egyikkel sem kontaktálok, mert már nem az az ember vagyok akit megismert, és nincs közös dolgunk egymással, amiért együtt kellett, hogy legyünk, pipa. Nekem nincs vágyam még a leghosszabb kapcsolatomnak sem, hogy találkozzunk lezártam, vége nincs dolgom vele.
Aki még visszamegy és kontaktál, az még nem zárta le lelkileg és még szüksége van a másikra ennyi
Felnőtt párkapcsolatok kategória, de csupa tini válaszol. Ne másokról vegyél példát, kérdező. Minden szakítás más okból és másként zajlik le. Van, ahol indulatok feszülnek egymásnak, csalódottság, düh, míg máshol csak méla undor húzódik a háttérben. Megint máshol a racionalitás győzött, belátták, hogy együtt nem megy a szekér, vagy potenciális harmadik tűnt fel a láthatáron. A szerelemért felelős hormonok lebomlása is számításba vehető.
Én a magam részéről mindig igyekeztem korrektül, csendben, urambocsá' barátságban elválni. Persze nagyon sokan vannak, akiknek ez nem megy, muszáj belerondítaniuk a legszebb múltba is.
Hát nem a legszebb dolog igy elválni!
Teljes bizonytalanságban hagyni a másikat.
Egy gyerekes viselkedés,nemmerem felválalni a következményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!