Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdett el hirtelen ignorálni a pasi ha egyszer kölcsönös volt a szimpátia?
Tavaly decembertől dolgozom egy cégnél, a csapatban 26 vagyunk. Van egy munkatársam
aki 26 éves (én 24 vagyok). Amikor megismerkedtünk jól elvoltunk, sokat beszélgettünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk,
szimpatikusak is voltunk egymásnak. Sok időt töltöttünk együtt mint iskoláztatáson, vagy csapatakció formájában. Egyszóval
evidens volt hogy nem vagyunk egymásnak közömbösek. Aztán történt valami...Márciusban elmentunk páran a városba sörözni, de sörözés
közben lement még 2 feles is, amitől aztán mindenkinek jó kedve támadt. Már kesőre járt az idő, és egyszercsak azon kaptuk magunkat
hogy ketten maradtunk. Jól éreztük magunkat, elkisért a buszmegállóra, de valahogy útközben mindkettőnk kibökte hogy tetszik a másiknak
(az alkohol hatásától). Megcsókolt, utána még kicsit beszélgettünk magunkról. Benne kicsit több volt az alkohol, mint bennem
de bevallotta, hogy tetszem neki, és hogy többet járjunk ki, ismerkedni.
Én tartottam tőle hogy ez rossz hatással lesz majd arra, hogy együtt dolgozunk. De az elején minden simán ment. Még párszor találkozunk.
De aztán, pár hónapja valami megváltozott benne. Már nem keresi a társaságom, szinte nem beszélünk, ignorálva érzem magam.
Már nem szól ha megy kávéra, nem mesél magáról semmit...egyszóval mintha elvágták volna a kötelet.
Rákérdeztem, hogy miért ilyen, és csak annyit mondott hogy azelőtt több időnk volt beszélgetni, most meg már nincs.
És hogy egyelőre hagyjuk, majd látjuk idővel hogy alakulnak a dolgok.
De szerintem ez elég gagyi kifogás.
Mert ez így nem jó, hogy munkatársak vagyunk. De azóta nemtudunk egymással komunikálni, ő mintha félne hozzám szólni,
ezért inkább kerül.
Én meg szintén nem tudom hogyan kezeljem a dolgot, mert nekem idő közben nagyon megtetszett. Attól kezdek félni, hogy beleestem.
Szerintetek ezt az ignorációt vegyem úgy, hogy már ő semmit nem akar tőlem, vagy ez neki is nehéz, nem tudja hogy kezeljen?
Tanácsokat kérek töletek...Főleg azt szeretném tudni, hogy szerintetek lehet e kettőnk között még valami, vagy próbáljam meg elfelejteni az egészet?!
Nekem néha úgy tünik mintha öt pontosan az tartaná vissza, hogy munkatársak vagyunk. De másikoldalról ha nagyon akarná megtudná oldani, de valószínüleg az érzés hogy együtt dolgozunk, és ez nem lenne helyes sokkal erösebb benne, mint az hogy esetleg megpróbálnank.
Annyira megszeretném neki mondani, hogy mit gondolok, és mit érzek...De nem tudom, mert akárhanyszor kihívtam az utóbbi idöben mindig csak találgatott miért nem jó éppen akkor neki. (vagy azért mert fél attól mit mondok majd neki, vagy csak egyszerüen beszari) Nem meri a szemembe mondani, hogy NEM. De rajtam nagyon könnyíteni, ha csak annyit mondana hogy figyelj nem akarok, mert munkatársak vagyunk, vagy bármilyen visszautasító választ. Mert így sosem fogom megtudni, hogy most csak fél vagy tényleg nem akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!