Most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok.Nagyon tetszik egy pasi,akivel
egyszer már beszélgettem is (mellém ült).
A beszélgetésünk után legközelebbi találkozásunkór én
leráztam.Mostanában mosolygok rá stb..de ő nem vesz már figyelembe...Elszúrtam????
2013. jún. 15. 13:50
1/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Lehetséges, hogy már eleve nem tetszettél neki. Attól, hogy szóba állt veled, még nem biztos, hogy egyből kellettél neki...
2/15 A kérdező kommentje:
Érzem,hogy tetszettem neki...csak utánna
egy hétig kerültem,nem néztem rá stb..
hülye voltam...
2013. jún. 15. 13:56
3/15 anonim válasza:
Ha leráztad, akkor mit vársz utána?
4/15 anonim válasza:
Tipikus női logika. Leráztam, miért nem vesz észre?!
5/15 anonim válasza:
Megmondanád hogy miért ráztad le, és kerülted? Ezek után még azt reméled hogy utánad fog csúszni?
6/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van,egyszerűen hülye voltam,s zavarba jöttem..
Mit csináljak a továbbiakban?????
2013. jún. 15. 14:04
7/15 anonim válasza:
Talán beszéld meg vele, hogy mégis érdekel, más kiutat nem nagyon látok ebből. Szerintem ő már nem fog lépni, mert elkönyvelt esélytelennek.
8/15 A kérdező kommentje:
Pedig mosolygok rá mindíg mikor látom,s ő visszamosolyog.
Akkor ez csak szimpátia?
2013. jún. 15. 14:29
9/15 anonim válasza:
Én is vissza szoktam mosolyogni a nőkre, de most ebből honnan tudjam, hogy bejövök nekik? Mindenki szokott mosolyogni körülöttem, mégsem akarnak tőlem semmit :D. Erre az egyszerű gesztusra ne alapozz, legyél nyomulósabb.
10/15 A kérdező kommentje:
Itt olvastam épp,a gyakorin:mosolyogva köszönj rá,ez bejön... Akkor nekem már mégsem,,,elcsesztem...
2013. jún. 15. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!