Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (részleteket lásd lenn)
dupla vagy semmi :) , jobb ha utalsz rá hogy tetszik húzd előtte a mézesmadzagot... tegyél vele kivételesen szerettesd meg magad vele... és biztos lesz olyan h msnen beszélgettek vezzess rá egy témára...
h ki tetszett neki 7.8.9.10 stb ben és aztán meg fogja kérdezni hogy neked ki tetszett és akkor mond h akkor ő amekkor ő stbstbstb és a végén mond neki h (amelyik évben vagy + az előzőben ő tetszett neked );) be fog válni ha megért téged akkor nem veszítheted el.És ha tetszel neki akkor meg Full House ;)
Szerintem is jó,amit irtak,hogy oszintén mondd el neki,ha másnem barátok maradtok. Nekem is a legjobb barátságomból akalult ki a szerelmem,bár már nem vagyunk egyutt(8hónap után) Mert nagyon csúnyán viselkedett velem,attól még nektek osszejohet!
Vagy másnem egy buliban csókold meg,aztán ha nemtetszik neki,akkor fogd a piára!:P
"de jó, hogy barátok vagyunk"
"én is örülök, hogy a legjobb barátnőm egyben a legszebb lány akit ismerek"
vagy
"én is örülök, hogy egy ilyen szép csaj a legjobb barátnőm"
találj ki valami ilyesmit, ha nem is vall egyből szerelmet, az biztos, hogy jól fog esni neki, hogy megdícsérték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!