Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sejtem, hogy nem kíván már, nem akar együtt lenni?
A férjemmel utoljára márciusban szeretkeztünk. Pár percet akkor is, nem volt annyira jó. :/
Soha nem kezdeményez, nem közeledik felém, aminek eredménye, H hónapok óta nem érünk egymáshoz.
Természetesen felhoztam neki ezt, nyáron, azt mondta nem velem van a baj, majd odafigyel. Semmi nem változott.
Amit nem értek, hogy ha már nem érdeklem, amiért hív életemnek, miért halmoz el mindenféle finomsággal, sőt, a minap este 9kor tvztünk, reklámoztak valami finom desszertet és csak úgy mondtam, H hű de megennék egyet. Erre ő felpattant, hogy elmegy a boltba és hoz nekem. Este 9kor.
Nem értem a viselkedését.
Miért akar valaki mindenben kedveskedni a másiknak ha egyébként meg egyáltalán nem közeledik?
Szerintetek megcsal?
38 éves.
Azóta sem voltunk együtt... :(
27
Jaj, ne már. :( Tök szomorú...
Valami vizsgálatra nem akar esetleg elmenni? Hogy nem-e egészségügyi probléma áll-e a háttérben?
De a megcsalást egy telefonos csekkolással is tudod ellenőrízni.
Ha nem... akkor... Lassan elmegy 1 év is, hogy nincs semmi... Lehet ideje lesz komolyabban megfontolni, hogy mennyire jó így neked vele maradni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!