Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írni vagy nem írni?
"Így utólag visszaolvasva én lehet hogy kicsit passzívnak tűntem"
Ha passzív voltál, most is elvárnád, hogy ő keresem mert te "nő" vagy akkor mégis miért bizonygatod utólag, hogy kölcsönös volt az érdeklődés? Nem elég, hogy teszed magad a nagy semmire, taktikázó perszóna vagy még hazudsz is! Ja, és még utánozol is mint a majmok. Jobban jár nélküled, de írj rá hátha megdagaszt téged, legalább kirúg az ágyból utána, egy kicsit letöri a beképzelt primadonna imidzset! Mondjuk valamelyik férfi le fogja hiába nem írsz a szóban forgó férfira rá, úgyhogy készülj fel rá!
"úgy volt hogy talizunk"
" ő pedig eltűnt"
Kizárt hogy szaladnék ilyen után.
"utoljára én írtam rá"
Akkor rajta a sor.
De ne várj rá. Mosolyszünet van most is? Ezt kár folytatni.
De ennek mi értelme van felnőtt emberek között, hónapokig csak levelezgetni? Nagyon-nagyon más képet tud adni valaki írásban, egy csomó minden nem jön át stb. Meg ezek a felnőtt emberek közötti "2 napja nem írt, most akkor írjak én vagy várjak még" meg "3 órája nem reagál semmit, pedig látom, hogy online, meg posztolt is" nyifogások stb. Arról nem is beszélve, hogy ha már írásban konfliktusok vannak, mi lesz később, ha "taliztok"? Én nagyon max. pár hétig (2-3) levelezgetnék, de aztán személyes tali legyen, menjünk el egy sétára, sütire, kávéra, mert ha nincs személyesen vonzalom, nem megy gördülékenyen a beszélgetés, nincs meg a "kémia", akkor az nem fog megjönni évekig tartó levelezgetés után sem.
Miért nem találkoztok inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!