Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit le korlátozok messengerben akkor az a személy tud nekem írni?
“ A párom telefonjában le korlátoztam egy lányt aki folyamat írogat neki stb. A párom nem tud róla és szeretném ha nem is tudna.”
Súlyos személyiségi jogi kérdés.
A párod megéri a pénzét, de te meg a másik fele vagy.
Hogy képzeled, hogy nem érik el egymást, ha akarják?
A párod akarja, mert nem tiltotta le.
Ki fog derülni, te meg repülsz.
Hacsak nem te rúgod ki.
Én nem aláznám saját magam ilyen aljas akciókkal.
Kirúgnám.
Mekkora idióta vagy😁
Ha írni akar valakinek, megteszi. Ha megakar csalni, megteszi. Neked az jó, ha csak azért nem ír neki, mert te nem engeded? Ez nem az ő döntése...
Amúgy igen, látni fogja. Amint írni akar a lánynak, megjelenik hogy ez a felhsdználó messengeren nem elérhető. A lány is ugyanezt látja majd. Aztán megkerrsi más módon és rákérdez, hogy miért van tiltva. Akkor meg neked lapát...
Ezzel most mit oldottál meg? Így már nem létezik a csaj és a pasinak soha többet nem fog eszébe jutni?
Ha nem megy a dolog kettőtök között és nem tudtok értelmes felnőttként bánni egymással, akkor mi értelme a kapcsolatnak?
Akkor be kell mennie at adatvedelem korlatozott csetekbe es ott tudja elolvasni ha ir a csaj.
En inkabb elrejtettem olyanokat akiket nem akarok látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!