Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit le korlátozok messengerben akkor az a személy tud nekem írni?
Én se értem, hogy miért alázod meg magad ennyire. Hadd vigye a csaj ha vihető. Nem ő az egyetlen férfi a világon jó reggelt! Amit csináltál attól még az is jobb lett volna, hogy megbeszéled a pároddal, hogy zavar a kommunikáció köztük és ha nem tiltja akkor kirakod.
Bár teljesen tök mindegy mit csinálna, mert ha találkozik vele akkor ennyi. Ráadásul más lányokkal ugyanúgy megteheti. Nem fogod megakadályozni!
Egyedül úgy, hogy ne legyen hűtlen, hogy szakítasz vele akármennyire szereted. Majd kiszeretsz belőle és mással ksmerkedsz, akinek csak te kellesz! Amúgy ilyen "operációk" helyett inkább magaddal törődhetnél. Nyilván nincs önbecsülésed, varázsolni kéne önfejlesztés által...
Semmi nem derült ki arról, h faszikàm visszaírosgat-e a nőnek, nem értem, h minek savazzàtok.
Ettől függetlenül a telefon magànszféra, nem nyulkapiszka.
Vélhetően buta vagy, mint a seggem. Inkàbb dobd ki a tsókàt, ha ennyire nincs bizalmad felé.
Írni nem tud, de a párod látni fogja, hogy lekorlátozta.... (valaki)
Az ilyennek amúgy nem sok értelme mert akkor ír neki instán.. meg amúgy is.. itt a baj komolyabb ha a párod esetleg vissza is írogat.
Nem fogja látni, és a csaj sem fogja észrevenni a korlátozást (nem tiltás, hanem ez az új korlátozós funkció)
Viszont a Messenger egy külön mappába gyűjti a korlátozott embereket és az ő leveleiket, és ha a párod megtalálja, akkor teljes okkal lesz rád dühös.
Miért nem lehet őszintén beszélni vele?
Nem csak a messenger létezik. Exem telepítette reggel a Vibert majd munka után letörölte (gépen be vagyunk jelentkezve Facebookba). Mikor rájöttem erre, akkor valami Discord szervert használtak...
Ha beszélni akarnak, beszélni is fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!