Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok senki számára se jó?
A barátom is mindig csak kritizál, sosem mond rám semmi jót. Persze eleinte igen, de már nem. Szerinte én nem értek semmihez, más normális emberek már 29 évesen vezetnek, mert jogsijuk van, és munkájuk van, nem úgy mint nekem, nincs még egy olyan ember, mint én.
Egész egyszerűen neki se tudom bebizonyítani, hogy egyáltalán érek-e valamit. Nagyon összetörtem, mikor állásinterjúk után elutasítottak, mert próbálkoztam munkát találni. Ki se találjam, hogy vele tartatom el magam, ő nem fog eltartani senkit. Jelenleg kapom a foglakozást helyettesítő támogatást, és nem is élünk együtt, a szüleim segítenek, de már én is szégyellem az állapotom. Persze nem ez a szándékom, és szeretnék munkát, de nem ön össze már 1 és fél éve. Pedig már nem a legvonzóbb munkahelyeket is megcéloztam pl. eladó stb. De semmi nem sikerül.
Ő keres pénzt, de azért mindig én hívjam fel, neki nehogy sok pénze fogyjon. Kitalálok egy programot, de az szar, meg nehogy már neki kelljen ezt-azt fizetni. Én magamtól is megszoktam hívni, de hogy ezt így előre kimondja rosszul esik.
1,5 éve nincs munkád? Ha ennyire nem találnék, akkor a helyedben egy mekit vagy futárkodást is elvállalnék, hogy legyen valami. Ilyenből ne mondd, hogy nem találsz semmit 1,5 éve. Közben valami tanfolyamot, sulit elvégezni, nyelvet tanulni lenne érdemes, mert úgy látszik a szakmád nem piacképes sajnos! :(
Persze a barátod ettől függetlenül nem egy önbizalomnövelő személy az biztos... Ha ennyire nullának érez, akkor vajon minek van veled?
Én őt is lecserélném a helyedben.
Szóval összefoglalva a tanácsaimat:
- pasi menesztve
- bármilyen munka elvállalása
- közben tanulni, fejlődni
29 évesen tényleg nem normális, hogy itt tartasz...
Nő(36)
És akkor én mit mondjak ? 42 évesen nincs jogsim, munkám, kicsi a farkam, depressziós vagyok, ronda és anyámmal lakok.
Akkor én mit érek?
Még egy golyót se hogy fejbelöjjenek.
Nőként egy hibád van, hogy gyáva vagy és rossz ember mellett élsz
Tőlünk mit vársz, ha neked ez az élet jó?
Én nem lennék így, de ez a te életed, te változtathatsz csak rajta.
Én se vagyok valami nagy karrierista, sőt, de meg van a kis gyengusz munkám, ilyen seggfejekkel meg szóba se állok, nem hogy összejöjjek velük.
Úgyhogy hajrá, pasi kidob, mert szükséged úgy sincs rá semmi, és munka keresés tovább.
14es!!! Mi akadályoz abban, hogy ez ellen tegyél??
Kérdező !!!! Falusi lányként ne mond nincs 100-200m² kerted vagy hely vagy 20-30tyúknak?? Mindjárt november1. Virágosok megint jól keresnek, vagy ott az anyák napja ballagások....Falun aki nem tud pénzt csinálni városon is elvérzik.
17
Igaza van a 17-nek.
Az is munka, ha elmész valakihez kertészkedni, bedolgozni. Mi is kisvárosban élünk (falu szint abszolút), de itt is megélnek az emberek valamiből. Van műkörmös, pillás, masszázs, fodrász, pedikűr, virágos, boltos, idősgondozó, korrepetáló gyerekeknek, kreatív kuckós. Napszám, idénymunka. Vagy bejárnak a gyárba melózni, ha más nincs.
Tényleg nem tudom elhinni, hogy 1,5 év alatt semmi se jött össze. Plusz rengeteg online képzés van a neten, ilyen olyan tanfolyam, segédanyag, programtanulás. 1,5 év alatt nem tanultál meg egy nyelvet? Valószínűleg a képesítéseden felül célzol be munkákat.
Kapd össze magad csajos, mert így sose lesz semmi! Amúgy ha tényleg ennyire nincs semmi, a helyedben a költözést is megfontolnám. Vagy vannak távmunkák is, call centeres, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!