Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felszarvaznak bosszút állsz vagy elengeded?
Milyen aranyosak vagytok, még a végén kiderül, hogy az én hibám és megérdemlem.
Ha megismerkedek valakivel alapvetően nem az az első gondolatom, hogy minden szava hazugság.
Persze járhattam volna el körültekintőbben, nyomogathattam volna előre, nem tettem.
#11 Részben igenis a te hibád. Nyílván a srác a fő bűnös, de az hogy ennyire nem ismerted meg a srácot, mielőtt odaadtad magad neki, az nagy felelőtlenségre utal.
Egyébként #7-nek teljesen igaza van. Ne a gyűlölet miatt keresd meg a barátnőjét, hanem hogy segíts neki. Persze számíts arra, hogy téged is hibáztatni fog, de ha azzal kezded, hogy bocsánatot kérsz, akkor máris nem azt érzi, hogy egyedül van ebben a szar helyzetben.
Amikor kiderült, aztán még hónapkig bosszúvágyam volt. Minden nap sírtam, rohadtul fájt. Igaz, mi házasok voltunk.
Aztán szépen lassan rájöttem, hogy legyenek boldogok, amíg egymással vannak elfoglalva, addig engem békén hagynak. Ugyanis ha összevesztek, az exférjem nálam próbálkozott be. Már szánalmasnak és nevetségesnek láttam őket és nem gondolkodtam bosszún, hiszen attól nekem soha nem lett volna jobb. A legjobb, ha csak annyit làtom az exférjem, míg a gyereket átadom neki, ő meg visszahozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!