Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felszarvaznak bosszút állsz vagy elengeded?
Elképzelhető, hogy nem volt megfelelő a szóhasználat.
A konkrét eset:
A pasi ígért fűt, fát, kedves volt, odaadó volt, kétszer lefeküdtünk majd közölte, hogy neki egyébként barátnője van és megbánta, hogy ezt tette vele és a többi...
Bosszúból lefekszel az összes haverjával?
Az öccsével meg kétszer is
Hát bennem jelenleg olyan düh van, hogy nekem is ez a legjobb ötletem hirtelen.
De nem értem, hogy volt mersze ezt megcsinálni? Nem fél/félt, hogy rögtön a barátnőhöz megyek?! (igaz még nem tudom a nevét sem, de pikk pakk kiderítem ha akarom)
Vagy tényleg ennyire szerencsétlen, hogy szánja bánja tetteit és ebbe bele sem gondolt?
Ilyen esetben sem bosszúból kéne tudatni a barátnőt hanem azért, hogy tekintettel vagy rá. Attól, hogy megcsalta a csaj még vele maradhat úgyhogy a bosszú nem jó motívum.
Nem tudom mióta csinált belőled bohócot, DE senki sem felel érted, felnőtt vagy és ha te ész nélkül a szép szavak hatására kefélsz valakivel akkor a következmények téged érnek. Mégha nem is lenne barátnője - simán lehet, hogy azzal rázott le! DE ti alig randiztatok, nem voltatok kapcsolatban miért feküdtél le vele? Nemcsak a férfi szavaira, de a tetteire is figyelni kéne.
Most ha jön életedbe egymás után több hímnemű és ugyanúgy hazudik te mindegyikkel lefekszel? Egy kis óvatosságot illene alkalmaznod ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!