Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnõm nem akar védekezni, és én ezért mérgemben elveszek tõle tízezer forintot, majd én veszek magunknak óvszert. Jogos, hogy tolvajnak nevez?
Nem bízhatok meg benne, hogy honnan és milyen óvszert vesz.
Magamban bízok. Büntetésként-ha mégis õ vesz óvszert-kidobom, elveszem a pénzét, és én veszek óvszert. Én nekem már volt korábban kapcsolatom, és tudom az üzletet.
Te valami helyi főnyeremény lehetsz, ha minden nőd tőled akar gyereket :D
Nincs saját pénzed?
Nincs azzal baj, hogy tisztán akarja. Tablettával is meg lehet oldani a dolgot, és az csak egy a sok közül fogamzásgátlásra, ha undi a koton.
A másik meg, hogy itt tényleg egy 10000 ft-on vesztek össze miközben lefogadom, mindketten eltartottak vagytok még?
Mennyi gumit lehet venni 10 ezer forintból?
Ha mérgedben legközelebb megvered, az akkor is fizikai bántalmazás, ha kiskorú, ha mérges vagy, meg, ha nem akar védekezni.
Tehát, ha a párodra mérges vagy, mert nem akar védekezni és ezért lopsz tőle, akkor tolvaj vagy.
Az, hogy mérges voltam semmire nem kifogás.
Az meg, hogy kiskorú szintén nem kifogás semmire. Legföljebb annyiban érdekes, hogy így talán még nagyobb szemétség meglopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!