Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben nyilvánul meg, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben nyilvánul meg, ha a partner nem tiszteli a másikat?

Figyelt kérdés
Volt, hogy a partneretek nem tisztelt? Mit csinált, mi volt a reakciód? Mi a tiszteletlenség jele?

szept. 18. 01:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl a haverjainak a hátam mögött gúnyol.
szept. 18. 01:24
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

1

De ez, hogy derül ki?

szept. 18. 02:04
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk tiszteletlenül viselkedik, és/vagy nem adja meg a tiszteletet. Csak tipp.
szept. 18. 05:31
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Beszologat, aztan kozli, hogy en veszem komolyan, o csak viccnek szanta. A haverjai elott nevetseg targyava tesz, alaz elottuk, kibeszel nekik. Nem hagy privat szferat, az elegem minden teruletet kontroll alatt akarja tartani, de a sajatjaba nem enged betekintest. Minimum dumal, de inkabb ismerkedik csajokkal eloszor a hatam mogott, aztan mar annyira tojik ra, hogy elottem is siman visszair nekik. Folyamatosan lenezeloen beszel, rombolja az onbizalmam. Mas nokhoz hasonlitgat, amibol mindig en jovok ki rosszul.

Ezek barmelyike tiszteletlenseg. Velem csak 1 dolog tortent meg, tobbet nem hagytam.

szept. 18. 06:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
megcsal, nem vállal fel mindenki előtt, lekezelően beszél veled, kimeredt szemekkel bámulja melletted az ellenkező neműeket, ilyesmik
szept. 18. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2 nálunk ugy derult ki hogy amikor ösdzeültünk a haverjaival olyanokkal szivták a vérem és cukkoltak és oltogattak amiket csak a páromtól tudhatnak.
szept. 18. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztem kicsit mindenkinek mást jelent a kapcsolaton belüli tisztelet, mert mindenkinek más a személyisége és mások az elvárásai (persze vannak olyan dolgok, amikben az emberek többsége egyetért). Én azt mondanám, hogy a tisztelet hiánya abban nyilvánul meg általában, hogy a kapcsolatban megbeszélt, lefektetett szabályokat nem tartja be vki, vagy ha a másik elmondja, mi zavarja, abba sz.ik bele (ill. ha neki nagyon nem oké az az elvárás, miért nem szakít)... ill. ha a kapcsolat átlagos monogám komoly kapcsolatnak tűnik, mert nem beszélték meg máshogy, vannak olyan dolgok, amik ilyen kapcsolatban egyezményesen tiszteletlennek hatnak.

De hogy mondjak pár példát

- ha a nő elmondja az ismerkedéskor, hogy neki fontos a házasság, a pasi meg sunyi módon húzza az időt és kummant, aztán 10 év múlva nyögi be, hogy "bocs, de nem"... hasonló téma a gyerekvállalás, hogy megbeszélik, hogy lesz, és erre benyögi vmelyikük, hogy "bocs, nem, de ha elhagysz, akkor egy g...i vagy és nem szerest"

- a másik nyilvánosan való megalázása, kigúnyolása... ill. kigúnyolásból a másik háta mögötti, ahogy az egyik válaszoló írta is; másik háta mögötti kibeszélés

- másik háta mögötti szervezkedés

- másik háta mögött, megbeszélés nélkül komoly, mindkettejükre ható döntés meghozása (más városban való munka elfogadása, házvásárlás)

- szexuális erőltetése vminek

- a másik határainak magasról való letojása (pl. egyes embereknél nem ugyanazok jelentik a megcsalást... ha XY azt mondja, neki már a flört meg a tapi is megcsalás, és a másik úgy van vele, hogy hááááát sztem nem, én most letapizom ezt a pasit, mert jól esik, az tiszteletlen dolog)

- szexuális élet, magánéleti problémák kibeszélése, főleg ha előbb beszéli ki 3. féllel, mint vele

- mismásolás, hazugságok

- anyu, tesó, haverok fontosabbak

- neveletlen viselkedés

szept. 18. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl ha megkerem valamire de tojik ra. Vagy negiger valamit azt nem tartja eszbe Vagy eszebe van de nem csinalja meg
szept. 18. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kolegak koreben vagy tarsasagba idegenkent kezel, irok neki ott a telefon nala azt ba*szik visszairni. Vagy megnezi de nem valaszol
szept. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!