Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a férjed ezt mondaná neked?
Férjem a háztartási munkában semmit sem segít, mivel ő dolgozik (home office). Van egy 2 éves gyerek, akivel otthon vagyok egész nap, mellette főzök, mosok, takarítok, játszóra viszem, tanulok és éppen munkát is keresek. Porszívózok a szobában, mire a férjem az ágyból fekve 10x megjegyeztw, hogy nem jól csinálom.
Erre megsértődtem, és megmondtam, hogy akkor csinálja ő. Válasz"te itthon vagy egész nap, pénzt sem keresel, csinald meg!"
Mit szólnátok hozzá?
Nézd, magadnak kerested a bajt; ha eltart, nincs munkád 3 ÉVE, akkor nem a gyerek miatt vagy otthon, hanem kényszerből. Nyilván lehetne szépen is kommunikálni, de valami oka annak csak van, hogy nem a társát, hanem csak egy cselédet lát benned, akinek ilyen stílusban dirigálhat.
Azt szólnám, hogy levonnám a következtetést, hogy jól elb..sztam, ebben a kapcsolatban csak akkor van szavam, ha pénzt keresek, mert a háztartási munkát és a gyerekkel való foglalkozást semminek tekinti az, akit életem párjául választottam. Aztán ennek megfelelően lépnék tovább.
15-ös: már ha van hova továbblépni. 200 nettóval azért nehéz.
Én meg azt mondom, nem kell minden problémánál tovább állni, mert az nem megoldás.
Kérdező ülj le a pároddal beszéld meg a dolgot. Lehet tudtok közös nevezőre jutni. Ha meg nem, akkor kezdj el te is neki dirigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!