Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha a férjed ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a férjed ezt mondaná neked?

Figyelt kérdés

Férjem a háztartási munkában semmit sem segít, mivel ő dolgozik (home office). Van egy 2 éves gyerek, akivel otthon vagyok egész nap, mellette főzök, mosok, takarítok, játszóra viszem, tanulok és éppen munkát is keresek. Porszívózok a szobában, mire a férjem az ágyból fekve 10x megjegyeztw, hogy nem jól csinálom.

Erre megsértődtem, és megmondtam, hogy akkor csinálja ő. Válasz"te itthon vagy egész nap, pénzt sem keresel, csinald meg!"

Mit szólnátok hozzá?

szept. 17. 19:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
CSAK 3 éve? :D
szept. 17. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nincs gyes, családtámogatás stb?
szept. 17. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő is maradhat otthon a gyerekkel, meg főzhet, moshat, takaríthat. Te meg mész melózni.
szept. 17. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is home officeban van, én meg kisgyerekkel itthon, de a férjem főz, mos, takarít. Talán azt mondanám, hogy a gyerkőccel kapcsolatos dolgokban segít de a nagyrészét én megcsinálom, viszont kb minden házimunkát ő csinál itthon. (És ez egyébként így van jól, a legtöbb szintén anyuka ismerősöm szerint is)
szept. 17. 23:51
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Nézd, magadnak kerested a bajt; ha eltart, nincs munkád 3 ÉVE, akkor nem a gyerek miatt vagy otthon, hanem kényszerből. Nyilván lehetne szépen is kommunikálni, de valami oka annak csak van, hogy nem a társát, hanem csak egy cselédet lát benned, akinek ilyen stílusban dirigálhat.

Azt szólnám, hogy levonnám a következtetést, hogy jól elb..sztam, ebben a kapcsolatban csak akkor van szavam, ha pénzt keresek, mert a háztartási munkát és a gyerekkel való foglalkozást semminek tekinti az, akit életem párjául választottam. Aztán ennek megfelelően lépnék tovább.

szept. 18. 06:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Fejbeverném a porszívócsővel.
szept. 18. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:

15-ös: már ha van hova továbblépni. 200 nettóval azért nehéz.

Én meg azt mondom, nem kell minden problémánál tovább állni, mert az nem megoldás.

Kérdező ülj le a pároddal beszéld meg a dolgot. Lehet tudtok közös nevezőre jutni. Ha meg nem, akkor kezdj el te is neki dirigálni.

szept. 18. 18:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért én feltenném azt a kérdést, hogy egy nőnek hogy van annyi esze, hogy olyannak szül gyereket, akiről tudja, hogy nagy ívből le fogja szarni az egészet? Mert ne mondja nekem senki, hogy a gyerek előtt ez a pasi maga volt a házitündér...
szept. 19. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!