Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a férjed ezt mondaná neked?
Férjem a háztartási munkában semmit sem segít, mivel ő dolgozik (home office). Van egy 2 éves gyerek, akivel otthon vagyok egész nap, mellette főzök, mosok, takarítok, játszóra viszem, tanulok és éppen munkát is keresek. Porszívózok a szobában, mire a férjem az ágyból fekve 10x megjegyeztw, hogy nem jól csinálom.
Erre megsértődtem, és megmondtam, hogy akkor csinálja ő. Válasz"te itthon vagy egész nap, pénzt sem keresel, csinald meg!"
Mit szólnátok hozzá?
Attól, hogy nincs munkád, még nem kellene, hogy a lábát beléd is törölje!
Attól, hogy home officeban dolgozik, még tud segíteni a házimunkában, ez nevetséges. Én is home office-ban dolgozom és segítek a feleségemnek.
Mi lesz ha elmesz dolgozni? Hazamész a munkából és még otthon is várni fog a munka, csak hogy ne érjen meglepetés...
En az elso beszolastol mondanam. Dragam, en is pont egy takaritorobotra gondoltam. Hogy elvezem, h minden vagyam kitalalod...
A gyerekszulessel rontottad el az eleted meg azzal,h nem dolgozol valamit.
Amúgy komolyan kérdem...
Sok nő kiszolgáltatja magát a párjának, aki aztán így bánik vele. Tanácsolgathatjátok, hogy váljon el, de semmire sem fog menni egyedül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!