Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az papucs dolog, ha a barátnőm kedvéért semmilyen buliban nem iszom alkoholt (max 1-2 sört)?
Haveroknak először nem is mondtam, hogy ez az oka, csak szimplán, mindig mondtam valamit, hogy miért nem.
Aztán megtudták hogy az asszony nem akarja hogy igyak, és azóta nonstop cikiznek, meg mindig ellene akarnak fordítani.
Egyébként nem vagyok alkoholista, de ha elmegyek egy buliba, régen -igazi egyetemi élet - megadtam a módját, általában jól berúgtam. De most már őszintén szólva nem is hiányzik, persze ha a barátnőm nem ellenezné ennyire, biztos nehezebben venném rá magam, hogy ne igyak.
Ez attól függ. Ha azért csinálod, hogy ne legyen vita, de közben akarnád, akkor igen. Ha megértetted a párod érveit és egyetértesz velük, akkor nem.
A haverjaid elég éretlenek az alapján, amit írsz. Nem hallgatnék rájuk, de mérlegelném valójában miért nem iszom.
Havonta 2-3 alkalomról van szó, nem arról hogy mindennap iszom.
Bár jópár alkalmat amúgy le is mondok a barátnőm kedvéért.
Egyébként van 2 baráti társaságom is, amelyik társaság elkezdett cikizni, azt az utóbbi időben el is kezdtem ignorálni néha, de ez azért rossz érzés.
Mert 1-2 hangadón kívül jófejek ők amúgy, és a jófejek azért hiányoznak
Havi 2-3 alkalom az minden hétvégén berugást jelent, egyet kivéve.
Nem értem, hogy a 2-3 sör miért nem elég? Miféle bulik ezek?
"Egyébként nem vagyok alkoholista,"
De, de az vagy ha hiányzik a berúgás, meg a piálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!