Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már hogy egy utazás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy egy utazás segített dönteni?

Figyelt kérdés

Amikor egy közös utazás az akkori pároddal segített neked dönteni hogy hogyan tovább?

Mi történt az utazás alatt ami segített?

szept. 15. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még utazás előtt volt...mielőtt mentünk volna...mondtam, hogy én ezt nem bírom tovább.
szept. 15. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Egy utazás alatt minden könnyedebb, ideálisabb, lazább, kellemesebb, ott könnyű mindent jobbnak látni.

A monoton, szürke hétköznapokban kell meghozni a döntést.

szept. 15. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 3 hónap ismeretség után elutaztunk egy 4 napos szlovén mininyaralásra.

Ott aztán kijött az igazi énje.

szept. 15. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én beadtam a válást utána.
szept. 15. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Két hét összezárva előhozza a problémákat. Sok pár rohant válni a karantén után is. Ahogy a legtöbb válást nyaralás és karácsony után adják be.

Sok esetben a rohanó hétköznapok alatt fel se tűnik, hogy nem tudnak egymással beszélgetni, nem tudnak magukkal mit kezdeni. Nincs ott a menekülési útvonal, nincs hová elmenni, se munkahely, se haverok, se kocsma.

Pont ezért van az, hogy egyeseknek sikerül fellobbantani a lángot, ha leginkább az a gond, hogy nincs idejük egymásra, nem kaptak elég figyelmet.

De ahol a sok súrlódás, a különbözőség a gond, a kommunikáció nem működik, ott az ilyen nyaralás gyakran az utolsó csepp.

szept. 15. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

En nyaralás nelkul is vágom ha sz.r a kapcsolat bárkivel.

Döntésekhez nekem általában soha nem nyaralás kell, hanem jövőkép nélküle. Ha az megvan, akkor márcsak a kipenderítés marad.

szept. 15. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nem volt, hogy segített dönteni, mert tulajdonképpen a döntést már meghoztam, hogy vége van a kapcsolatnak, csak azon filóztam, mikor kellene szakítani (év vége fele voltunk már, féltem, ne a szakításunk legyen a karácsonyi családi ebédeknél a téma)... elmentünk a befizetett útra, ez még inkább megerősített a döntésben, és mint kiderült, őt is, utána kb 2 hétre kimondtuk a végét közösen.
szept. 16. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Minket nyaralás békített ki, amit szinte már lemondtunk volna összebalhézás miatt és mégis próbaként megtartottuk. Úgyhogy valójában az eredeti meder ment tovább.
szept. 16. 13:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Egy utazás alatt minden könnyedebb, ideálisabb, lazább, kellemesebb, ott könnyű mindent jobbnak látni."

Ez csak akkor van így, ha nincsenek komoly problémák! Ha komoly problémák vannak, akkor pont hogy egy rémálom a közös utazás.

szept. 16. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Segített még tovább húzni az időt.
szept. 17. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!