Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megéri így folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri így folytatni?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk 4 éve már. Én 20, ő 23 éves. Mind a kettőnknek az első normális kapcsolat. Azon gondolkozik, hogy vajon nem-e lesz baj, hogy nem éltük ki a fiatalságunkat, hogy nem ismerkedtünk másokkal és, hogy nem volt mással szex.

Nekem ezzel nem lenne bajom, ugyanis gyomorforgatónak találom azt, hogy több emberrel lefeküdjek. Ez nekem egy igen személyes dolog. Azt se nagyon tűrném el, ha ő összekúrt volna előttem vagy 50 csajt.

Persze megmondtam neki, hogy ha akar menjen. Én nem akarom elrontani az életét, de nem akar elhagyni. És mikor kérdeztem hogy de szeretné e, azt válaszolta, hogy nem tudja.

szept. 15. 16:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező csak azt lehet befolyásolni aki befolyásolható. Ha neked kínálnak kábszit és te vevő vagy rá elfogadod,de ha nem vagy manipulálható akkor nem mész bele, ugye?

Egyébként az égvilágon semmi baj nincs vele, veled annál inkább. Azt hiszed, hogy a szerelem örökké működik vagy elég a szeretet. Ja, kb. amikor már taposod az öregség felé az utat, de nem ilyen fiatalon.

Valaki 20 év után vált. Nincs garancia egy párkapcsolatra még 5 gyermek mellett se.

Még legalább annyi volt benne, hogy bevallotta az érzéseit, de ha nem lépsz le mellőle túl fog jutni a bűntudaton (ami kétségtelenül értelmetlen) és meg fog csalni.

Lehet érzelmi téren, lehet testi, talán mindkettő verzió érvénybe fog lépni.

Megvárhatod nyugodtan ha neked jó lesz szenvedni.

szept. 15. 18:18
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nem tud egyértelműen választ adni, csak azt hogy nem tudja, akkor nem. Ha nem vágja rá, hogy nem vágyik senkire és csak veled akar lenni, az kuka!
szept. 15. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!