Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri így folytatni?
Együtt vagyunk 4 éve már. Én 20, ő 23 éves. Mind a kettőnknek az első normális kapcsolat. Azon gondolkozik, hogy vajon nem-e lesz baj, hogy nem éltük ki a fiatalságunkat, hogy nem ismerkedtünk másokkal és, hogy nem volt mással szex.
Nekem ezzel nem lenne bajom, ugyanis gyomorforgatónak találom azt, hogy több emberrel lefeküdjek. Ez nekem egy igen személyes dolog. Azt se nagyon tűrném el, ha ő összekúrt volna előttem vagy 50 csajt.
Persze megmondtam neki, hogy ha akar menjen. Én nem akarom elrontani az életét, de nem akar elhagyni. És mikor kérdeztem hogy de szeretné e, azt válaszolta, hogy nem tudja.
Arra vagy büszke, hogy 4 éve együtt vagytok és nem éltek együtt legalább egy éve?
Figyu nyugodtan maradj vele. Mondd meg neki, hogy nem baj ha másokat kupakol meg csak maradjon veled ha egyszer annyira nincs önérzeted. Engem hidd el, hogy nem zavar.
Téged zavar, hogy másokkal dugna, másokkal ismerkedne és azzal nyugtatod magad, hogy szeret hiszen elmondta, LMAO.
Pedig csak azért csinálta, hogy engedj neki, hogy nyugodtan félre tudjon menni lelkiismeretfurdalás nélkül.
99%, hogy már van kinézőben legalább egy csaj akit megb@$zn* csak még tartsa magát, de nem fogja sokáig már és ha majd kiderül, hogy össze-vissza hűtlenkedett akkor jussak eszedbe, hogy el lehetett volna kerülni azzal, hogy hagyod a francba!
#11, rendben van, megértettelek.
Nem vagyok büszke, de mit csináljak? Nem hagyhatom el az egyetemet és ő se a munkát. Utána terveztünk összeköltözni.
Terveztettek. Múlt időben írtad. Tegyük fel csak a te kedvéért, hogy nem csalna meg, nem szakítana veled mert tisztel téged és szeret mint embert. De az neked elég? 20 éves vagy! Ha nem ő akkor majd te fogsz szakítani előbb utóbb.
Miért kell ragaszkodni egy kapcsolathoz ami már az utolsókat rúgja? Az más lenne ha neki elég lenne amit nyújtasz és nem mondta volna el mit érez, mit hiányol. De elmondta konkrétan, hogy más lányokra vágyik.
Folytatva a megálmodott verziót a te lelki békédért:
Nem bíznál benne hiszen már elütötte a bogarat a füledbe és úgy kéne lenned mellette, hogy szorongás, gyomorgörcs lenne jelen napról napra.
Hiába mondaná, hogy elég vagy nem hinnéd már el neki!
De lehet te találkoznál olyan férfival mondjuk 5 év múlva aki felforgatná az életed. Maradnál a pároddal mert ő kitartott veled? Ja, de megintcsak ő nem bízna benned és még jobban tönkremenne a kapcsolat.
Amit nem lehet erőltetni (főleg hosszú távon) azt miért akarjátok erőltetni?
Pedig egyszerű a képlet nagyon: Megunta az egyik a másikat és másokkal akar szexelni, ennyi. Amit a partnere nyújt az kevés.
Lehetett, csak elmúlt. Mondhatni nem az igazi szerelem volt köztük. Illene szakítani.
Nagyon szigorúak itt veled,azt veszem észre. 18 évesen jöttem össze a párommal,mára 30 vagyok. Nekem a párom félt attól,hogy majd elhagyom,mert biztosan nem éltem ki magam. Azóta is együtt vagyunk. Mi 6-7 év után költöztünk össze,szintén suli és egyebek miatt. Visszagondolva nem is bánom,így legalább rengeteg programot csináltunk,ahelyett,hogy otthon ültünk volna a tv előtt. Ne hagyd,hogy beállítsak negatívnak a kaocsolatodat,csak azért,mert mások más ütemben haladtak,stb.
Ja,és a lényeg. Voltak nálunk is hullámvölgyek,rosszabb időszakok. Nem mondom,hogy 12 év alatt nem tetszett meg más,vagy nem jutott az eszembe,mással milyen lehet a szex. De ezek csak gondolatok. Nem csaltam meg a páromat és lecserélni sem akartam soha egy újabb és izgalmasabbert. Én magam részéről ennyit tudok nyilatkozni,bár én nő vagyok. Értem,hogy félsz,H a pasid majd 1x másra vágyik,de mi ezt megjósolni sajnos nem tudjuk,csak ő tud majd döntést hozni,hogy értékeli,hogy te vagy neki és szeret,vagy vágyik az izgalomra. Nem mindenkinek az a lényeg,hogy "éljen" és valtogassa a partnereit. Én speciel örülök,hogy nem kellett 5-6x szarul elsült kapcsolaton túllennem a megállapodás előtt,hanem 1-2 tini kavarast leszámítva,elsőre megtaláltam A páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!