Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megéri így folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri így folytatni?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk 4 éve már. Én 20, ő 23 éves. Mind a kettőnknek az első normális kapcsolat. Azon gondolkozik, hogy vajon nem-e lesz baj, hogy nem éltük ki a fiatalságunkat, hogy nem ismerkedtünk másokkal és, hogy nem volt mással szex.

Nekem ezzel nem lenne bajom, ugyanis gyomorforgatónak találom azt, hogy több emberrel lefeküdjek. Ez nekem egy igen személyes dolog. Azt se nagyon tűrném el, ha ő összekúrt volna előttem vagy 50 csajt.

Persze megmondtam neki, hogy ha akar menjen. Én nem akarom elrontani az életét, de nem akar elhagyni. És mikor kérdeztem hogy de szeretné e, azt válaszolta, hogy nem tudja.

szept. 15. 16:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem folytatnám. Ha vele maradsz meg fog téged csalni. Nyitott kapcsolatban gondolkodik valószínűleg mert párkapcsolatot mással nem tud összehozni és te biztos pontot jelentesz számára. De a farkának nem bír parancsolni, nem szerelmes már beléd, vágyik más puncikra. Hagyd el, nem ér annyit a farka!
szept. 15. 16:36
 2/22 anonim ***** válasza:
80%

Szakíts kérdező mert tényleg az lesz a vége, hogy rongyosra szétcsal téged, de lehet mással egymásba esnek és elhagy érte.

Fiatalok vagytok még és egyértelműen nem fogtok együtt megöregedni. Ragaszkodik hozzád mert egy ideje együtt vagytok, elsők egymás számára, de az már nem szerelem és még vonzalom se.

Szépen engedd el a kezeit saját magad érdekében.

szept. 15. 16:41
 3/22 anonim ***** válasza:
75%

Megértelek kérdező. Nem egyféleképp gondolkodtok egy kapcsolatról, és az életről.

Ő "még élni" szeretne. Már most kifelé kacsintgat, de a biztosat nem meri feladni.

szept. 15. 16:44
 4/22 A kérdező kommentje:
Beszéltem másokkal is, akik hasonlóan fiatalon jöttek össze. Ott is felmerült a helyzet, de mégis már házasok, és nem csalták meg egymást. Ez nem lehet, hogy csak egy ilyen gondolatmenet, ami hamar ki is esik a fejéből?
szept. 15. 16:48
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk fordítva történt. Fiatalon jöttünk össze, és kb 15 évvel később jött rá, hogy ő még pasizni akar.
szept. 15. 16:50
 6/22 A kérdező kommentje:
#5, ez nagyon szomorú. Nem értem akkor minek volt veled annyit. :C
szept. 15. 16:52
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem fog kiesni a fejéből hiszen már jó ideje így érez csak nemrég vallott színt mert a bűntudat kínozza, de el fog jutni oda, hogy szemrebbenés nélkül félre fog lépni mert nem fog bírni parancsolni magának. Nem boldogítod már őt kérdező. Nehéz ezt elfogadni, de sokkal nehezebb lesz azzal szembesülni ha szanaszét megcsal.
szept. 15. 16:54
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
5 vagyok, erre később jött rá, hogy túl fiatalon kerültünk össze, és hogy most még ki szeretne ezt azt próbálni... szerintem akkorra jutott el arra, hogy fel meri adni a biztonságos kapcsolatot, és kipróbálja magát. Eltelt pár év, amennyire látom nem lett sokkal előrébb.
szept. 15. 16:57
 9/22 anonim ***** válasza:
71%

Ne haragudj meg rám, de álomvilágban élsz ha te elhiszed amit mások meséltek neked.

Minimum érzelmi szálon az egyik megcsalta a másikat és nyilván a közös felépített élet, gyerek, kölcsön, kapcsolatfüggőség miatt maradtak együtt.

Amikor felmerül annak a gondolata, hogy szívesen kefélne mással valaki akkor a párját baromira unja és hiába dobják fel a szexet akkor is csak ideiglenes jellegű lesz.

Ha akad alkalom mással való szexre, orális szexre meg fogja tenni.

Egyedül az tartja melletted, hogy nem akar szingli lenni.

Semmi más.

szept. 15. 17:00
 10/22 A kérdező kommentje:
#9es, szerencsére nem kapcsolja hozzám semmi. Nincs se gyerek, se hitel, de még egyutt se éltunk eddig. Amúgy nem az a fajta, aki csak úgy megcsal/lelép. Ennyire bizonyította már, hogy őszinte velem. Ezért is mondta el ezt a dolgot. Ő szerintem elhagyna, ha már nem érezne semmit irántam, annyira tisztel engem. Csak szöget ütött a fejemben ez. Nem élek álom világban, azt tudom, hogy minden kapcsolat nem tökéletes, és az él álomvilágban, aki azt hiszi, hogy létezik még a szőke herceg, fehér lovon, akinél majd a rózsaszín köd örökké ott a szeme előtt, és nem lássa, ha pl a barátai javában csajoznak.
szept. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!