Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri így folytatni?
Együtt vagyunk 4 éve már. Én 20, ő 23 éves. Mind a kettőnknek az első normális kapcsolat. Azon gondolkozik, hogy vajon nem-e lesz baj, hogy nem éltük ki a fiatalságunkat, hogy nem ismerkedtünk másokkal és, hogy nem volt mással szex.
Nekem ezzel nem lenne bajom, ugyanis gyomorforgatónak találom azt, hogy több emberrel lefeküdjek. Ez nekem egy igen személyes dolog. Azt se nagyon tűrném el, ha ő összekúrt volna előttem vagy 50 csajt.
Persze megmondtam neki, hogy ha akar menjen. Én nem akarom elrontani az életét, de nem akar elhagyni. És mikor kérdeztem hogy de szeretné e, azt válaszolta, hogy nem tudja.
Szakíts kérdező mert tényleg az lesz a vége, hogy rongyosra szétcsal téged, de lehet mással egymásba esnek és elhagy érte.
Fiatalok vagytok még és egyértelműen nem fogtok együtt megöregedni. Ragaszkodik hozzád mert egy ideje együtt vagytok, elsők egymás számára, de az már nem szerelem és még vonzalom se.
Szépen engedd el a kezeit saját magad érdekében.
Megértelek kérdező. Nem egyféleképp gondolkodtok egy kapcsolatról, és az életről.
Ő "még élni" szeretne. Már most kifelé kacsintgat, de a biztosat nem meri feladni.
Ne haragudj meg rám, de álomvilágban élsz ha te elhiszed amit mások meséltek neked.
Minimum érzelmi szálon az egyik megcsalta a másikat és nyilván a közös felépített élet, gyerek, kölcsön, kapcsolatfüggőség miatt maradtak együtt.
Amikor felmerül annak a gondolata, hogy szívesen kefélne mással valaki akkor a párját baromira unja és hiába dobják fel a szexet akkor is csak ideiglenes jellegű lesz.
Ha akad alkalom mással való szexre, orális szexre meg fogja tenni.
Egyedül az tartja melletted, hogy nem akar szingli lenni.
Semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!