Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szerelem nélkül élni egy párkapcsolatban? Hogyan csináljam jól?
Fogd fel úgy hogy van egy lakótársad akivel közösen jobban kijöttök anyagilag.
És ráadásul alkalomadtán még szexelhetsz is vele!
Amolyan "lakótárs extrákkal" kapcsolat! :D
A szerelem nem tart tovább nagyon maximum 2 évnél.
Az fontos, hogy továbbra is tegyél a kapcsolatotokba energiát. Kedveskedj a párodnak, szakítsatok időt közös programokra, viseld el a hülyeség ért, mint amikor szerelmes voltál.
A szerelem egy érzés, azok pedig jönnek-mennek.
A szeretet pedig hozzáállás/viszonyulás valakihez vagy valamihez.
Gazdasági érdekközösség. Remekül működik, a legnagyobb összetartó erő. A széplelkek szeretnek nem tudomást venni arról, hogy a házasság és ahhoz hasonló társulások gazdasági èrdekközösségek. Jó esetben legalább szeretet is van, ha szerelem nincs is. De szeretet nélkúl is működik.
Én ilyenben élek. Simán megy, mert nem hazudok se magamnak, se neki, se másnak. Ez köztünk csak érdek, semmi több. Így lehet külön szobában aludni, sőt, ha kedvem van, szexelhetek mással is. Szexeltem is, de nem mondtam el, mert nem kérdezte. Ha kérdezné, valószínű megmondanám, hogy semmi köze hozzá.
minél teljesebb párkapcsolatra törekedni, ahol minél több dolog összeköt.
a szerelem nem magától van, a tűzre is rakni kell, különben kialszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!