Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleteszek energiát a kapcsolatba a férdi miért nem értékeli? Miért akkor távolodik el ha kimutatom h szeretem?
Eddig nem csináltam semmit. Sodródtam az árral, aztán megszeretem törődöm vele aggódok érte kedvében járok. Miért nem értékeli? Olyan mintha hátralépett volna. Miért csinálja ezt? Ő akarta ezt a kapcsolatot örülhetne h nem csak a lábam lóbálom
Egyáltalán miért nem komunikalja felém az érzéseit?sosem mondja hogy szeret hianyzom stb
Ilyet én is csináltam már.
Azt hittem hogy neki elég hogy szeretem, körbeugrálom, szenvedélyes vagyok az ágyban, jókat főzök.
Hát a fszt!
Enni meg szexelni járt hozzám, már semmire nem becsült. Haverjával járkált kocsikázni meg pizzázni (50évesen), én egy szelet csokit se, de tényleg semmit nem kaptam figyelmességből.
Be se mutatott a szüleinek…..
Szakítottam vele, de még mindig azt gondolom hogy meleg.
Nem volt benne szenvedély, nem igazán működött a farka, nem állt fel normálisan, tablettával meg egyszerűen nem tudott elmenni.
Vagy ennyire nem voltam az esete, de akkor persze nem is kellett volna 1 évig találkozgatnunk, vagy meleg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!