Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleteszek energiát a kapcsolatba a férdi miért nem értékeli? Miért akkor távolodik el ha kimutatom h szeretem?

Figyelt kérdés

Eddig nem csináltam semmit. Sodródtam az árral, aztán megszeretem törődöm vele aggódok érte kedvében járok. Miért nem értékeli? Olyan mintha hátralépett volna. Miért csinálja ezt? Ő akarta ezt a kapcsolatot örülhetne h nem csak a lábam lóbálom

Egyáltalán miért nem komunikalja felém az érzéseit?sosem mondja hogy szeret hianyzom stb

szept. 12. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ezt már én is észre vettem.Ilyenkor vissza kell mindent vinni a kiindulópontra, mintha full idegenek lennétek.Ne keresd, szard le, ne nagyon válaszolj neki.Ha nem teper, ismerkedhetsz is mással.Aztán vagy lecseréled az újra, ha vele maradsz, akkor meg soha többet ne kapasd el.
szept. 12. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Most se csinálj semmit.
szept. 12. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túlzásnak érzi, vagy még túl korainak. Próbálj hátrébb lépni kicsit.
szept. 12. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túlzásnak érzi. Viselkedj vele távolságtartóbban!
szept. 12. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy mutatod ki a szeeteted pontosan?
szept. 12. 21:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Ennek örülni kéne ha valaki csupa jót kap, hisz ezért vagyunk kapcsolatban. Ha nem akarná nem lenne velem. Gondolja végig mit csinált azzal h kikezdett velem. Vagy most kajak ez kell 1 férfinak ha semmibe veszik? Ez hozza meg a vadászösztönet?
szept. 12. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a megfelelő emberrel vagy együtt. Jó kapcsolatban nem kell játszmázni.
szept. 13. 03:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard a tenyereden hordozni, mert csak kihasználja, viszonzás meg nincs. Ettől nem fognak értékelni.
szept. 13. 08:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Most johet a masik udvarlo akibol te csinaltal hulyet ..
szept. 17. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondja, hogy szeret, hiányzol neki mert:

- nem érzi.

- nem akar sietni vele.

- össze van zavarodva.

De ha nem mondja és főleg nem is fejezi ki akkor biztosan nem szeret téged, megvagy neki aztán jól van. Keresgél közben mást.

szept. 17. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!