Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleteszek energiát a kapcsolatba a férdi miért nem értékeli? Miért akkor távolodik el ha kimutatom h szeretem?
Figyelt kérdés
Eddig nem csináltam semmit. Sodródtam az árral, aztán megszeretem törődöm vele aggódok érte kedvében járok. Miért nem értékeli? Olyan mintha hátralépett volna. Miért csinálja ezt? Ő akarta ezt a kapcsolatot örülhetne h nem csak a lábam lóbálom
Egyáltalán miért nem komunikalja felém az érzéseit?sosem mondja hogy szeret hianyzom stb
szept. 12. 19:48
1/11 anonim válasza:
Ezt már én is észre vettem.Ilyenkor vissza kell mindent vinni a kiindulópontra, mintha full idegenek lennétek.Ne keresd, szard le, ne nagyon válaszolj neki.Ha nem teper, ismerkedhetsz is mással.Aztán vagy lecseréled az újra, ha vele maradsz, akkor meg soha többet ne kapasd el.
3/11 anonim válasza:
Lehet túlzásnak érzi, vagy még túl korainak. Próbálj hátrébb lépni kicsit.
4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy túlzásnak érzi. Viselkedj vele távolságtartóbban!
5/11 anonim válasza:
Hogy mutatod ki a szeeteted pontosan?
6/11 A kérdező kommentje:
Ennek örülni kéne ha valaki csupa jót kap, hisz ezért vagyunk kapcsolatban. Ha nem akarná nem lenne velem. Gondolja végig mit csinált azzal h kikezdett velem. Vagy most kajak ez kell 1 férfinak ha semmibe veszik? Ez hozza meg a vadászösztönet?
szept. 12. 21:08
7/11 anonim válasza:
Nem a megfelelő emberrel vagy együtt. Jó kapcsolatban nem kell játszmázni.
8/11 anonim válasza:
Ne akard a tenyereden hordozni, mert csak kihasználja, viszonzás meg nincs. Ettől nem fognak értékelni.
9/11 anonim válasza:
Most johet a masik udvarlo akibol te csinaltal hulyet ..
10/11 anonim válasza:
Nem mondja, hogy szeret, hiányzol neki mert:
- nem érzi.
- nem akar sietni vele.
- össze van zavarodva.
De ha nem mondja és főleg nem is fejezi ki akkor biztosan nem szeret téged, megvagy neki aztán jól van. Keresgél közben mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!