Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megy neked hogy csak magadat nézd egy kapcsolatban?
Nem megy és nem is kell mennie.
Egy párkapcsolat nem az önzőségről szól, nem csak ÉN vagyok benne.
Nem kell elnyomnod magad, de kellenek kompromisszumok.
Te is engedsz, ő is enged.
Férfiként, túl már tizenéves kapcsolat utáni pofárajtésen, már nem vagyok hajlandó becsicskulni. Van párom, nem élünk együtt, de pl. ha neki fontosabb a "nő vagyok, bonyolult vagyok" IMÁZS, minthogy jól érezzük magunkat, akkor már nem küzdök. Ráhagyom. Nem haragszom, de ő saját magát zárja ki sokmindenből.
Bevittem a baráti körömbe, ami csupa párokból áll. Tehát nem arról van szó, hogy egyszem nőként neki helyt kellene állni egy adag pasi közt. Vannak barátnők, élettársnők, feleségek a csapatban, akik egytől-egyig jól kijönnek egymással. Na most az én drágám már az első ilyen dbütáláskor végig görcsölt, hogy mi lesz. Mi lenne? Aztán elvittem egy villámnyaralásra a baráti körömmel, mondom, ahol mindenki párban van. Hát csak sikerült az egyik csajnak (a valóban kissé karcos, de nem rosszándékú) megnyilvánulására rásértődni. Ugyanezzel a csapattal, sőt, kiterjesztett, nagy társasággal volt a hétvégén egy három napos progi. Felajánlottam, hogy jöjjön el, fizetem a szállást, kaját stb. Na ott is addig sikerült bonyolultkodni, meg azon agyalni, hogy a számára nem rokonszenves nő jön-e vagy sem, hogy nem jött el. Az a csaj, aki szintén egy feleség, akivel jól megvannak, az is addig kavarta a szart, hogy a páromnak is teleszaladt a valamije. Csak azt nem értem, hogyha simán leszarja, hogy ki jön, ki nem, akkor velem eljön, akivel jól elvan, azzal bandázik, akivel nem, azzal nem és ennyi. De ez az agyon agyalás, szervezés végül oda vezetett, hogy nem jött el. Én viszont menni akartam így mentem. Most mások komplexusai miatt nem vagyok hajlandó egy jó programról lemondani.
Alapvetően a közös megegyezés ée kölcsönös közelítés elvén vagyok, de ha a párom kizárja magát dolgokból, akkor pont azért, hogy ne ezért menjen tönkre a kapcsolatunk, hogy az ő korlátai az én korlátaim is, így inkább a saját igényeimhez méltóan, miatta nem hagyok ki programokat.
Valószínűleg azért esél pofára 4-es mert nem értetted amit a párod mondott, mint ahogy ezt a kérdést sem.
Nem csak magamat nézem egy kapcsolatban, nem= becsicskulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!