Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni annak érdekèben, hogy a pàrom
törekvőbb és motivàltabb legyen?
Szerintem ő is tudja, hogy igazad van csak fél az ismeretlentől hiszen otthon a feleség es talán gyerek(ek) is akiknek kaját kell tenni az asztalra és azért esik neked mert tudja, hogy igazad van de szarul esik neki, hogy te is ezt szajkozod neki nap mint nap és jösz a számaiddal és az érveiddel. Én azt csinálnak hogy pár hónapra hanyagolom a témát majd ahelyett, hogy a számokkal bombázod nyugtasd meg, hogy szereted és tudod hogy nehéznek és ijesztőnek tűnik a váltás de ha ő is szeretné te mellette vagy és támogatod őt még akkor is ha eleinte nehéz lesz vagy nem talál azonnal munkát te itt leszel és meg fogjátok tudni oldani, de ha maradna vagy kell neki kis idő akkor szívesen megadod és ameddig ő nem akarja nem hozod fel a témát újra
szept. 12. 17:50
12/20 A kérdező kommentje:
A privàtra vàlaszolok! Ide írjatok ne privátba
27 èves vagyok èn is, a pàromat én tartom el mert a fizetése arra sem elèg hogy a számlákat be fizessük. Gyerek nincs.
Megváltoztatni? De jót nevettem.
szept. 12. 18:21
Én írtam. Akkor viszont tipli!
Az én párom is sokkal kevesebbet keres, mint én, de felezünk mindent ugyanúgy. Nem várná el, hogy eltartsam, neki nagyon ciki, hogy én keresek többet, ezért ő akar még tanulni, aztán majd munkát váltani. Kérdés, hogy mennyire keres szarul..
Az eltartás viszont nagyon kellemetlen, én nem hagynám.
szept. 12. 18:23
Dehogy szereted! Félsz az egyedülléttől.
szept. 12. 18:31
Hát neki ez kényelmes, hogy csinál valami himi humi melót te meg eltartod, nem is fog lépni.
szept. 12. 18:38
Az ilyenen nem tudsz segíteni. Sajnos el kell engedni szépen mert így téged is vissza húz! Tudom, hogy nehéz viszont így meg nem lehet élni. Nem szeret és nem is tisztel ha így áll hozzád!
szept. 12. 19:18
Valahol igaza van. Megváltozni nem fog, ezt ő is érzi magán. Most nem csak a jelenlegi állasáról van szó, hanem az egész személyiségéről. Hiába jössz az érveiddel. Ha most keres is jobb állást, te egész más típusu pasival képzeled el magad. Ez később is probléma lesz. Nem fogtok egyezni. Volt egy barátnőm , határozott, céltudatos típus. Olyan férje volt akinek minden jó volt ahogy van. Az ö szülei lesz.rtak mindent, a srác meg úgy volt vele hogy ha ő a minimumot hozza ( van állása) bőven elég. Minden egyes célnál pl lakásvásarlás stb veszekedés ment mert barátnőm haladt volna, a srác meg nem izgatta magát hogy lesz e vagy nem. Kb 5 évig ha bírták annyira nem egyeztek. Barátnőmnek azóta új párja van, hasonló célokkal a srác meg tengődik .
szept. 12. 20:07
19/20 A kérdező kommentje:
#14 privátban azt írtad hogy ugyanez van a pároddal is, akkor nem irtam hogy kevesebbet keress tehát pénzről szó sem volt.
Akkor a te párod sem akar munkát váltani? Itt irod hogy ő akar tanulni meg munkát váltani. De akkor minek írtál rám ha a te párod törekszik. Mert azt írtad hogy ugyanez a helyzet nálatok is. De akkor mégsem…
12.
Persze, hogy nem változtat, a te pènzedből éltek javarészt.
Ez nem férfi, hanem egy élősködő.
szept. 13. 21:37
Kapcsolódó kérdések: