Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a “nem szerető asszony” vagy ő volt az igazságtalan?
Vitázni kezdtünk a szobában. Nem kiabálós vita volt de vita volt. Majd valamiért kimentünk a konyhába és ott is ment a vita. Majd ő megkért hogy menjek be a szobába kvázi hagyjam magára. Gondoltam nem is baj hogy kicsit lenyugszunk, bementem. Fél perccel később jött és rámcsukta még a szobaajtót is. Én vártam, gondolkodtam. Olyan 15 perc múlva kimentem valamiért és feltűnt hogy ő nincs sehol. Szó nélkül elment kiszellőztetni a fejét. Ez másoknál lehet nem lenne gond de nálunk igencsak zokon vettem ugyanis ő ennél kisebbet is faképnél hagyásnak vesz és felhúzza magát vagy megsértődik. Példa rá hogy ennél a vitánál is miközben ő beszélt és valami olyat mondott amitől feljött bennem a “nem hiszem el érzés” és mentem egy kört az indulattól vagyis kimentem a konyhából át a fürdőbe(ahonnan tökéletesen hallottam továbbra is) és kérdésére is hiába mondtam hogy mondja csak, hallom akkor is számon kért hogy hova mentem és hogy mit csináltam. De hétköznapi szituációkban is ez van, munkában beszélgetünk majd odajön a főnök és elkezdnekem beszélni, elcsal akkor “miért nem mondtam neki hogy mindjárt jövök ahelyett hogycsak úgy otthagytam” mikózben végig jelen volt ő is tehát tudta... Vagy munka előtti hajnali kelésnél tudja hogy nekem az egész idő ami indulásig van elmegy a készülődésre, pakolásra de abból is csinált már vitát hogy én csak annyit mondtam kimegyek wc-re és nem mondtam hogy utána a fürdőben maradok még készülődni.
Szóval a lényeg a lényeg én neheztelés mellett mire hazaért már nagyrészt inkább aggódtam érte, kiültem az előszobába azt várva mikor jön haza majd mikor végre visszajött megkérdeztem tőle hogy merre járt, csak ennyit. Amire semmit se reagált, némán elment kezetmosni,stb majd később hozzámvágta hogy ha valóban aggódtam érte várhattam volna egy öleléssel mert szerinte csak számonkérést kapott. Amikor mondtam hogy aggódtam akkor lényegében azt mondta hazudok és bárcsak olyan asszonya lenne aki szereti.
Hosszú kapcsolatban az ilyen csináljunk feszültséget viselkedés arról szól, hogy szakítani, lépni gyáva vagyok, ezért folyamatosan generálom a problémákat, hogy idáig eljusson a másik, hogy ő szakít.
Rövidebb kapcsolatban meg nem is tudom hogy tud ilyen állandó bizonytalan légkörben bármi huzamosabb ideig fennmaradni...
Mekkora egy gyerekes, hisztis, manipulatív fszkalap! Én a helyedben azonnal cuccolnék, az ilyen nem tud (és valszeg nem is akar) változni.
Exem is hasonló volt, leléptem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!