Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavart már bármi a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavart már bármi a párod evési szokásaiban?

Figyelt kérdés
Mennyiségben, minőségben, milyenségben.. jöhet bármi.
szept. 6. 23:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Amikor megbeszeljuk előre hogy mit szeretne enni, én azt megcsinálom neki és utólag lepődik meg azon, hogy pl a kolbászos kaja zsíros és könnyebbet enne. Én vega vagyok, nem vagyunk közös koszton, ezért is dühítő mert nincs az, hogy akkor nekem több jut.
szept. 7. 00:18
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Az a tipikus, "Óhh, én nem kérek, majd megkóstolom a tiédet." Amiből az lesz, hogy felzabálja majd az egészet. De ha veszek neki is, akkor nem eszi ám meg, és mivel nem szeretek pazarolni, megeszem én. Erre meg jön a "Minek zabálsz ennyit?" meg a "Azért hagyhattál volna kicsit nekem is.".
szept. 7. 00:47
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

Az hogy feneketlen.

Ha csinálok egy kancso teát fél literes bögrével megissza szinte egyhúzásra.

Ha bundáskenyeret csinálok nem ám 1-2 szelet kell neki hanem felzabál majd' 1 kg kenyeret is.

Ha vacsi van (főtt étel) megenne kb 3 tálat is.

Ha az anyja tepsivel kisut valamit estére már abbol sincs.

(Nem hájas diszno, csak 190 magas aktiv dolgozo férfi)

De a tobbi is ilyen hogy feneketlen a gyonruk. Volt amelyik pasim 170 es egy szál bél de még reggelit is kell neki csinálni szalonna tojás, persze es fizessem én ha nálam van mivel ő a " vendég", mivel amugy mamahoteles.

Nagyon ritka ha olyan pasim van aki nem eszik vagy normalis adagot eszik nem dupla tripla repetákat.

szept. 7. 01:23
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Fuh, nekem ez szempont volt párválasztásnál, mert undorodom a pasiktól, akik csak nyelik a kaját, mint a levegőt. Kutyánál cuki, amikor somfordál utánad, és nézi, ahogy kaját csinálsz, de férfiaknál annyira lohasztó. Konkrétan minden vágyamat megöli ha habzsolni látok egyet.
szept. 7. 02:15
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Igen, gyűlölöm ha valaki hangosan eszik, vagy fal. Lesz.rom ha ettől idegebetegnek tartanak, nem tudok úgy enni ha csámcsognak mellettem, vagy zabálnak.
szept. 7. 02:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Igaz, elég sokban különböznek az étkezési szokásaink (bár alapvetően hasonlóak, de rengeteg olyan van, hogy amit ő szeret, azt én nem, amit én szeretek, azt meg ő nem), de semmi olyan nincs benne, ami zavaró lenne.

Viszont volt olyan exem, aki eléggé kisarkított elveket követett az étkezésben, ami önmagában nem lett volna probléma, csakhogy állandó komoly veszekedések forrása volt az, hogy én nem tartottam magam az ő önsanyargató elveihez. Konkrétan szentírás volt nála, hogy 18:00 után TILOS enni. Ha 18:10-kor én enni mertem valamit, akkor jött az alapos le**szás, hogy hogy képzelem én ezt?? Milyen káros életet élek? Meg hogy azonnal hagyjak fel ezekkel az egészségtelen szokásaimmal. Ő persze tök "egészségesen" élt, ha a boltba elment otthonról, az már extrém sportnak minősült, amúgy egész nap csak ült egyhelyben, és ette az "egészséges ételeit", amik tényleg azok voltak, de olyan mrétékben, hogy bőven 30-as BMI fölött járt. Este 7-től lefekvésig meg mást sem csinált, mint panaszkodott, hogy mennyire éhes... Én meg közben 100+ km-eket bicikliztem, fociztam, félmaratont futottam... de én voltam az egészségtelen, amiért netán 18:00 után is ettem valamit.

Másik eset, bár vele nem voltam kapcsolatban, csak barátok voltunk, de az a lány úgy evett, már bocsánat, hogy hozzá képest egy sertés diszkréten étkezik. És erre még felettébb büszke is volt...

szept. 7. 05:15
 7/19 anonim ***** válasza:
31%

A mostani elég fura.

Mert eddig az összes csaj azt csinàlta, hogy eszik, utána nekiállt mosogatni.

A mostani viszont eszik.. KB a felét ha megeszi a kitett kajának, aztán félreba ssza utána meg full elvan.

szept. 7. 05:38
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

Ha szedek magamnak és az én tányéromról kóstolgatja az ételt. Vagy beleeszik a kajámba..

Sokat eszik, de ha valamit meg direkt meghagyok/félrerakok neki, azt otthagyja, ki kell dobni.

Szotyizás. Mikor aludnék és hallom, ahogy a lakás másik végében pattog a szotyipucolás.

Folyadék lenyelése. Néha olyan hangosan nyel, hogy pl volt már hogy felébredtem rá. 😃

szept. 7. 06:07
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Megszoksz vagy megszöksz.
szept. 7. 06:26
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy sokat eszik, de már megbeszéltem, hogy fizesse a kaja nagyobb részét akkor, mert én sem szarom a pénzt. Nekem elég egy adag, ha főzünk valamit, jóllakom és ennyi, ő meg második adag, meg 1-2 órával később megint éhes, aztán ami kaja elég lenne két napig normális esetben, azt megeszi egy nap alatt. Emellett meg kell nasi is mert ha elfogy a főtt étel, akkor is éhes megint később. Szóval ez, hogy kb megállás nélkül zabál, de persze egyen felőlem, csak ne én finanszírozzam a kajafüggőségét. (Szerencsére legalább nem hízik, akkor nem csak ennyi gondom lenne vele.)
szept. 7. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!