Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a közös gyerek miatt békültek ki az exükkel utána hogy alakult a kapcsolat?
Körülbelül fél idős terhes voltam mikor szakítottam vele, ugyanis felnőtt férfi léttére az anyja hülyeségeinek hitt akik kemény dolgokkal bántottak engem (előtte sosem láttam ezt az oldalukat, teljesen elfogadtak a szülei). Mivel nem volt képes nekem hinni vagy mellém állni ezért leléptem, ami elvileg őt zavarta de gyakorlatilag nem. Ezután három hónapig “próbálkoztunk” megmenteni a dolgot több kevesebb sikerrel, néha éreztem hogy tesz értünk de ott volt bennem a dolog hogy ami miatt eljöttem (az anyjáék) abba semmi sem változott. Mivel minden konfliktusunkat azzal akarta megoldani hogy leráz és ezeket kb 2 naponta ezerszer leírta: “köszi megértettem hogy nem kellek szia!” (ez nem így volt, nem mondtam neki ilyet de állandóan kombinált) ezért 3 hónap után levettem a kezem sztoriról és én is elengedtem ezt az egészet, innestől nem beszéltünk semmit. 1.5 hónapra rá megszületett a babánk aki kb 2 hetes volt mikor felkeresett (nem tudhatta mikor szültem, nem értesítettem, nem posztoltam nyilvánosan). Jelenleg megbánta a történteket és belátja hogy nagyot hibázott, minket akar, mert elvileg már látja hogy nem ok nélkül menekültem el onnan. A szülei leszarják az unokát is, gondolom ez segített neki belátni milyen emberek is ezek akik az orránál fogva vezették.. Ti mit tennétek a helyembe? Kibékülnétek egy ilyen emberrel vagy már késő?
Nem akarok ártatlannak tűnni a történetbe, nyilván én is ingerült voltam a szakítás után meg voltak kemény szavaim hozzá amiket unhatott, de szerintem mind jogos volt a kialakult történetbe.
Ha nem lenne a gyerek nem érdekelne, pedig szeretem még, viszont a gyerek miatt lehet félre tudnám tenni az egóm és adni egy utolsó esélyt.
Szerintem próbáld meg a békülést. A gyereknek FELTÉTLENÜL(!) szüksége van az apjára!
Mondogass neki példákat, hogyan viselkedik egy felelősségteljes, felnőtt férfi - egy APA!
Érdemes szakirodalmi könyveket olvasni a témában. (A reformátusoknál láttam korábban olyan kiadványokat, amelyek kifejezetten a családoknak szólnak.)
Már nem járok abba a felekezetbe, mert most szűnik meg egy középkorúak társaságát egybegyűjtő közösség, amely nagyon hosszú éveken át működött, még nyári üdültetésként is, de talán van még másik.
Én az eddigi viselkedése alapján ezt a férfit egy jellemtelen embernek gondolom. Az ő gyerekét vártad, és ő közben elárult, megalázott az anyjáék szeszélye miatt. Én a helyedben nem adnék neki több esélyt arra, hogy ezt tegye velem. Épp a gyerek miatt. Most a baba újdonság neki, de a következő problémánál mégis mire lehetne számítani tőle ezek után?
Ha kibékülsz vele, akkor csakis hónapok múlva, amennyiben ő ezekben a hónapokban bizonyít, teper, udvarol, törődik veletek. Ha csak úgy simán visszaengeded, semmi értéked nem lesz a szemében.
Okos legyél és jó egészséget kívánok neked és a babának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!