Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen, hogy 2 ember passzol, de valami mégse stimmel és nem működik?

Figyelt kérdés

Elég érdekes kérdés ez a részemről:D. Megismertem egy nőt, minden tök jó volt. Végre olyan nőt találtam, aki hasonló gondolkodású, mint én. Egy rossz szót se tudok mondani, tényleg passzoltunk, viszont valami a részemről nem volt meg. Nevezhetjük kémiának, de ez se teljesen igaz, mert mint nő is tetszett, csinos volt, vonzó. De valamiért mégis hiányérzetem volt és nem a belsőre gondolok. Viszont nem tudom ezt jobban megfogalmazni. Persze tudom, ti mint idegenek honnan tudnátok, ha még magam se tudom :D.

A lényeg: pár hét után szakítottam, mert egyszerűen bepánikoltam, túl gyors volt a tempó is, igazából csak saját magamat hibáztathatom, de egyszerűen ezt az érzést váltotta ki belőlem. Úgy voltam vele, mivel hiányzik az a valami a részemről és félek ez a jövőben se fog változni, inkább vessünk véget ennek most, mint hónapok múlva, amikor még jobban fájni fog. 2 hónap telt el, azóta próbálok rájönni, hogy miért lehetett ez.

Olyat már hallottam, hogy valaki az első pillanattól kezdve a rózsaszín ködben van, ész nélkül cselekszik, majd amikor a rózsaszín köd elalszik rájön, hogy nem passzolnak. De itt pont fordított a helyzet. Minden túl reális volt, nagyon rózsaszín köd nem volt, de némi vonzalom igen és ami a legfontosabb: bizalom és belső összhang. Persze 2 hónap alatt halványulnak ezek az emlékek, de tegnap pl megláttam egy új fotót róla és azóta azt van bennem, hogy: "azta whaoo, hát hogy engedhettem egy el ilyen csodás nőt?". Volt már valakivel hasonló? Létezik, hogy a szenvedély, az az áttörő kémia később alakul ki, amikor már együtt vagytok egy ideje és beleszeretsz? Folyamatosan ezen rugózok, hogy küzdenem kellett volna és hátha mára egy nagyon boldog pár lennénk, fantasztikus szexel fűszerezve. Sajnos anno az első együttlét se volt az igazi, bár gondolom ezen lehetett volna csiszolni.

Azért nagyon ne oltsatok le, csak kíváncsi vagyok, hátha járt már valaki más is így :D

szept. 2. 15:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az emberek nem puzzle darabok, vagy nagyon nem illenek össze, vagy kicsit illenek össze, vagy nagyon összeillenek, de sosem tökéletesen. Emellett igen, simán lehet, hogy egyszerűen nem működik 2 ember között,akármennyire hasonlók vagy különbözőek.
szept. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!