Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy kezeljem ezt a problémát?
A párommal (ő 22,én 20) mostanában nagyon sokat veszekszünk,sokszor megbántottuk egymást és már-már azon civakodunk,melyikőnk sérelme a nagyobb. Tök dedós egy hozzáállás mindkettőnktől... mégse tudjuk eddig másképp csinálni:P Ez a civakodós időszak kb 2 hónapja tart... Addig mondhatom szinte semmi problémánk volt,nem volt féltékenység,semmi. Kiváltó ok is volt,de ez most lényegtelen. Jó,ez az alapsztori.
A jelenlegi,aktuális probléma az,hogy a pasim folyamatosan faggat az exeimről: "vele jártál?", "hozzá mi közöd volt?", "vele hogy érezted magad?" ésatöbbi,ésatöbbi. De ezt amióta együtt vagyunk(9 hónap). Én magamtól alig mondtam valamit,szinte mindent ő szedett ki belőlem. És most jön a vicces rész... Pár hete hozzámvágta,hogy tök sz*r neki,hogy ő ennyit tud a volt pasijaimról és szenved ezektől. Gondoltam magamban,hogy pofámleszakad. Eddig is volt,hogy cseszegetett,miután a kérdezett infókat megtudta,min. félórás kihallgatások voltak,de hogy még én legyek a bunkó,amiért ő ezektől szenved... én ezt értem h rossz ezekbe belegondolni h volt vki más előtte is,én pont ezért nem kérdezősködtem,de nem én kértem h kérdezze meg...namindegy.
Odáig jutottam,hogy már ha felvet egy ilyen témát/kérdést,görcsbe rándul a gyomrom,tök ideg leszek,hogy na vajon a válaszom hallatán nekem esik-e vagy nyugodt marad?
Egyik volt barátom öccse egyik kiírásomat lájkolta(mint tudjuk,ez egy magyar ige:D),erre jöttek a kérdezősködések,hogy kieza pasi,amikor mondtam h semmi közöm nem volt soha hozzá,akkor jöttek a részletekbe menő kérdések,hogy jó,de akkor honnan ismerem,mondtam h a bátyja haverom ismerőse volt és ezáltal az enyém is(ami eddig igaz),de aztán letagadtam h volt közöm hozzá,mivel ugye ő volt az 1. barátom...
Hazudtam neki és én hülye 2 napra rá bevallottam,mert utálom az érzést hogy átvertem. Természetesen ő is utálja az érzést,hogy átvertem,úgyhogy most áll a bál,nekem nem lehet hinni ezek után,nem tudok őszinte lenni.
Én úgy érzem,hogy ha jó nem is,de okom volt arra hogy hazudjak,de ugye a bizalmát valószínűleg elvesztettem.
Most mit csináljak? Hogy szerezzem vissza a bizalmát? Amúgy teljesen ki vagyok készülve:S Borzasztó nagyot veszekedett velem. Most próbálom magam kicsit "meghúzni",bocsánatot kértem,de még mindig haragszik. Mit csináljak még?
Semmi baj!:D
Köszi a választ!
Az igazság az,hogy azt elismerte,hogy túlzásokba esik faggatózás terén,de tenni még nem nagyon tett ellene.
Nem tudom mihez kezdjek. Meg akarnám vele értetni,hogy ezt ő csikarta ki belőlem,hogy hazudjak,de közben mégse akarok vele még jobban összeveszni. Nehéz egy helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!