Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az incelek igazából pancserek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek igazából pancserek akiknek nincs sikerük a nőknél, és ezért a nőket okolják?

Figyelt kérdés

szept. 2. 02:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%
19-es te miért nem leszel szerelmes abba nőbe, aki túlsúlyos és nem dolgozik és azt akarja, hogy eltartsd? Nagyon furán lehetsz szerelmes, nagyon hiteles és őszinte módon.
szept. 7. 13:55
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Annyi az egész kedves kötegedő incelke, hogy a nő az bizony nem csak a külsőbe szeret bele. Kell hozzá a másik személyisége és karizmája is, ami egy magáért tenni képtelen férfinak nincs.
szept. 7. 13:57
 23/23 anonim ***** válasza:

20

Nem, egyszerüen eleve nem tudok vonzalmat érezni olyan férfi irant, aki hónapról-honapra él, nem tart sehol, akinek jó a havi netto 3-400 ezret kereset, sirohatnám. Én szeretek utazni, szép környezetben élni, wellneselni, koncertekre járni. Szeretnék gyereket KÖZÖSEN!!! szeretek szép helyekre járni, és jobb szeretek úgy élni, hogy nem kell az anyagiakon izguulnom, filléreznem a boltban. Valamint, szeretek egeszsegesen élni, egeszsegesen etkezni...ami nyilvan szinten pénz, és elvarnám a közös teherviselést!Egyebkent, tegyük fel, hogy összejövök egy csóró pasival: Mi van utána? Ha összejövünk, ket lehetősegem van: 1, Lejjebb adok az életszinvonalambol, (amit természetesen nem szeretnék) nem ezért tanultam. 2. Fizetem az ő részét is, ami nyilvan megint csak nem opcio) Erre a kérdésemre, SOHA a büdös eletbe nem érkezett még itt válasz! Soha!!! Pedig baromi kiváncsi lennék, hogy egy ilyen helyzet, hogyan oldódna meg, hatha en gondolom rosszul. Várom válaszod.

És az én kerdésem ugyanez, mint a 21é. Neked miert nem jó a tulsulyos, semmit el nem ert nő? Miért felsőpolcos nő kell?

szept. 7. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!