Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az incelek igazából pancserek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek igazából pancserek akiknek nincs sikerük a nőknél, és ezért a nőket okolják?

Figyelt kérdés

szept. 2. 02:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
11. Így vannak akiket izomból lehet szidni , nem szabad dicsérni és vannak akikről csak jókat lehet mondani mert ő mindenki kedvence. Minden társaságnak meg van a saját hülyesége, én általában a mai 17-22 éves okoskodókat nem bírom akik azt hiszik mindent mindennél jobban tudnak mert egyetemre járnak és szép szakszavakba bújtatják a gondolataikat amitől még hangzatosabb és extra brutál trendynek és okosnak tűnik tőle , csak a baj az hogy nincs mögötte bölcsesség sem kellő tapasztalat. A társaságok kedvenc témája mindig ha látnak egy embert és ismeretlenül xarrá fikázzák .
szept. 2. 16:56
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

“ Nincs olyan, hogy incel, olyan van, hogy csóró, mamahoteles, semmire való, ertektelen pasik, felsőpolcos nőt akarnak.”

Mert ugye fasizmus van és a szintek bizony számítanak mit képzel magáról a senkije ugyebár???

szept. 2. 17:02
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

"Szintek bizony számítanak mit képzel magáról a senkije ugyebár???"

Nem, ez nem így van, valaki leírta korábban, hogy az ilyenek felső kategóriás nőt akarnak, nem kapják meg, és aztán a nő a hibás, a többi férfi a hibás, illetve Orbán Viktor a hibás, mert nem hoz törvényt arra vonatkozóan, hogy egy nőnek bárkivel le kéne feküdnie, aki őt megkívánja.

Rengeteg ronda és csóró férfi van, akinek van nője, ők vajon hogy csinálják?

Úgy, hogy a nő kb. ugyanannyira ronda, mint az adott pasi. Erre mondják az incelek, hogy de én az olyat nem tudom megkívánni.

Akkor a nőnek miért kéne, hogy megkívánja őt?

szept. 3. 17:26
 14/23 anonim ***** válasza:
20%
Ha a fingszagot le lehetne rajzolni, akkor az engem ábrázolna. Vesztes vagyok a társkeresésben a kinézetem miatt.
szept. 3. 21:03
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

“ Nem, ez nem így van, valaki leírta korábban, hogy az ilyenek felső kategóriás nőt akarnak, nem kapják meg, és aztán a nő a hibás, a többi férfi a hibás, ”

De akkor csak így van, vagy nem! Hisz te magad is igazoltad!

szept. 4. 15:00
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

15-ös egy olyan nő, aki sokat költ arra, hogy szép és karban tartott legyen a haja, a körme, sokat költ sminkre és ruhára, jár edzőterembe miért kéne, hogy egy tohonya ember mellett üljön, aki arra nem képes, hogy adjon magára?

Egy nő, aki szeret múzeumba, színházba járni, utazni, miért legyen egy olyan férfi mellett, akinél a konyhában a tűzhely mellett lehet, amíg a lusta párja a tv előtt döglik?

szept. 6. 14:18
 17/23 anonim ***** válasza:
64%

15

Miért, hogy lenne? Szerinted azért sportolok, tartom karban magamat, azért tanultam(lok), hogy egy lusta, csóró, életben semmit el nem ért, netto 350 ezret kereső luzerral legyek? De komolyan... aki semmit nem tud felmutatni, és nem ér semmit, azzal mit kezdjek?

szept. 7. 10:25
 18/23 anonim ***** válasza:

17

Oké de akkor ismerd el, hogy nem szerelmet keresel csak egy személyt akivel lehet villogni, instagrammon posztolgatni stb. Tehát használni akarsz valakit.

szept. 7. 12:12
 19/23 anonim ***** válasza:

18

Egyrészt, nincs instagrammom, masreszt, szerelmet keresek, de attol még nem fog müködni a kapcsolat, ha nem vagyunk azonos/hasonló anyagi szinten! Ezen az alapon, te sem szerelmet keresel, ismerd el, hogy neked csak a vékony nő a jó, nem szerelmet keresel, csak valakit akit használhatsz.

szept. 7. 13:18
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

19

Nem értem, hogy működik a szerelem nálad. Tehát ha anyagilag nem felel meg a lekapcsolod magadban a “beleszerelmesedés” gombot, ha pedig megfelel akkor felkapcsolod azt? Furán lehetsz szerelmes, nagyon hiteles és őszinte módon.

szept. 7. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!