Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az incelek igazából pancserek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek igazából pancserek akiknek nincs sikerük a nőknél, és ezért a nőket okolják?

Figyelt kérdés

szept. 2. 02:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Jó reggelt... :D

Mit gondoltál eddig, kik ők?

szept. 2. 02:33
 2/23 A kérdező kommentje:
De miért nevezi magát incelnek akkor, ha ezzel konkrétan aláírja magát hogy egy lúzer? :D én ezért nem értem
szept. 2. 02:38
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Ezt én sem értem. Bomlott elme kell hozzá.
szept. 2. 02:45
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

Te úgy fogod fel hogy önsorsrontó lúzerek, ők meg úgy fogják fel hogy áldozatok.

Mi úgy látjuk hogy folyton hisztiznek, mert nem kapják meg amit akarnak, ők meg úgy látják, hogy szót emelnek az őket ért igazságtalanságokért.

A saját szemükben ők szabadságharcosok, és ők az egyedüliek akik ki merik mondani hogy a férfiak igenis a kettős mérce áldozatai (=nem kapnak pnát)

szept. 2. 03:37
 5/23 anonim ***** válasza:
64%
Vannak jokepu incelek is akik rondanak hiszik magukat..
szept. 2. 05:51
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Szabadság harcosnak képzelik magukat. Olyanok, mint a Rakéta csapat a Pokémonból "zászlóink alatt egyesítünk majd minden embert". Fanatikusok, azok meg mindig szívesen hirdetik, hova tartoznak. Kell nekik az, hogy felismerjék egymást, közösséget alkossanak. A legtöbb semmilyen más közösségbe nem képes beilleszkedni így talál ezekre.

Kb ezért írják alá, vállalják "hangosan" szerintem.

szept. 2. 07:46
 7/23 anonim ***** válasza:
11%

"Vannak jokepu incelek is akik rondanak hiszik magukat.."

Azokat elobb-utobb felszedik a nok......

40F incel

szept. 2. 08:32
 8/23 anonim ***** válasza:
48%

Azon mi a pancserság, hogy külsőleg nem jön be a nőknek?

Az a pancserság kedves barátom, ha rád van állva egy nő, keresi a társaságod, írogat, célozgat és te nem mered elhívni egy randira/szobára, mert töketlen vagy.

A két helyzet marhára nem ugyanaz.

szept. 2. 09:42
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
Nincs olyan, hogy incel, olyan van, hogy csóró, mamahoteles, semmire való, ertektelen pasik, felsőpolcos nőt akarnak.
szept. 2. 10:16
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

“A legtöbb semmilyen más közösségbe nem képes beilleszkedni így talál ezekre.

A legtöbb közösségbe illeszkedéshez azért kell dogmákat vallani erősen és akkor vannak dolgok amikről nem szabad beszélni.

Ha totálisan szabad akarsz lenni, mindenről beszélni ami zavar vagy sért, pártatlan lenni és az igazságot követni akkor bizony mindenhonnan kidobnak, mivel minden társaságnak, klubnak, csapatnak van egyfajta szektás jellege amelyben a tagok valamit vakon követnek.

szept. 2. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!