Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, urak, nektek mennyi időbe telt mire rájöttetek, hogy párotok nem százas mentálissan és vele maradtatok szerelem miatt vagy dobtátok és meddig húztátok együt?
3 év együtt, de már másfél év után tudtam, hogy valami nagy baj van. Állandó vita, mindig én vagyok a hibás, ok nélküli féltékenység. Már már nem volt kedvem haza menni, Mire elhatároztam, hogy szakitok arra terhes lett, így ugye jó szokás szerint jött a próbáljuk meg a gyerekért. +masfel év és éreztem, hogy lassan oda kerülök, hogy vagy öt vagy magam de valakit megölök. Ettől a gondolattól elég megjedtem, így meg aznap fogtam minden cuccom, és elmentem. Persze itt meg nem volt vége, jött a bosszú a részéről. A bankszámlát kiürítése, a fiamtol való eltiltás, rágalmazó levelek a családomnak, barátaimnak, fonokomnek. Megpróbált kirugatni… szóval igen 3 év mire ott hagytam és meg 3 amíg úgymond végleg megszabadultam tolle. Mondjak, hogy az isten nem ver bottal, hát ez nagyon igaznak tűnt. Azóta úgymond minden amit ellenem próbált tenni vissza fordult ellene.
Elvesztette a munkáját, adósság, elhízás, kapcsolat nincs, elvesztette a felügyeleti jogot így most a fiam is velem van és ő hivatalosan sem latogathatja, a családja elfordult tolle.
Én azóta boldog kapcsolatban vagyok, van egy normális állásom, középszerű életszínvonal, nincs hiánycikk semmiből, a párom szeret engem is és a fiam is. Szóval mindenki meg kapta amit érdemel.
Neked kérdező pedig egy tanács.. ne próbálj rajta segíteni, mert nem tudsz, ne áldott fel nagad, mert ra megy az életed. Ha már most ilyen nem lessz változás jobb irányba hanem meg rosszab lessz, el fogja érni azt hogy egy papucs leszel. ( ezen én is atestem, pedig nem vagyok valami gyenge gyerek)
Van sok más lany akivel lehet normális bizalmi kapcsolatod, lehet hogy ok nem okyan sexyk, de meglátod ha a belső passzol köztetek, akkor ő lessz a legszebb lány neked.
Ez a mostani csak uralkodni fog rajtad, megy amíg meg teheted különösebb következmények nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!