Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A közönyt hogy lehet visszafordítani?
Másfél éves párkapcsolat, első látásra óriási lángoló szerelem, minden tökéletes, viták, veszekedések nélkül, teljes összhangban, sok időt együtt töltve, közösen tervezve, 3 hónap után összeköltözés, 1 év után közös bankszámla és pénzügyek. Úgyhogy tényleg mindketten, komolyan, hosszútávra terveztünk, most először valakivel. Nekem negyedik komoly kapcsolat, neki második. A szerelem elmúlt, a helyébe mély szeretet lépett, viszont ez adta azt is, hogy előtérbe kerültek a régi vágyak, álmok, amiket még ő egyedül akart megvalósítani, de az irántam való érzései miatt ezidáig háttérbe szorultak. Kevesebb lett a kommunikáció, több az énidő, felszínre törtek gyerekkori traumák, melyek az elköteleződés iránti félelmet erősítik.
Szeretjük egymást, megvan a testiség, intimitás, közös időtöltés, nem a szerelmet szeretném visszahozni, mert azt nem lehet, hanem a közösen töltött idő vágyát, amikor mindketten azt vártuk mikor látjuk újra a másikat, mikor ölelhetjük újra egymást. Előző kapcsolatainkban megvoltak a problémák, amik ugye a rózsaszín köd elmúlásával már akkora jelentőséggel bírtak, hogy nem maradtunk, itt viszont nem történt ilyesmi, ezért is vagyunk ennyire tanácstalanok hogyan tovább. Ellenünk szól, hogy ő nagyon szereti az egyedüllétet, nincsenek barátai, a munkahelyén is egyedül van, rajtam és néha a családján kívül nem kommunikál senkivel.
Én akarom őt, szeretném, ha így is működne, ő is partner lenne ebben, csak nem tudjuk mit kellene tennünk, hogy azt a közönyt, ami a monoton hétköznapok miatt kettőnk közé telepedett eltüntessük.
26N, 27F
"fel tudja dolgozni a gyerekkori traumáit"
Azért majd arra is próbálj figyelni, hogy mi a te saját érdeked. Tapasztalatból nagyon rossz, amikor egy kapcsolatot csak az egyik fél problémái kötnek le, a másik meg alkalmazkodjon a szituációhoz.
12
Igen, azért erre is érdemes figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!