Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szerelmesen elkövette azt a hibát hogy hagyott magából kapcarongyot csinálni, hogy lehet ezt visszafordítani, és megtartani a férfit?
#1 #2 ha beolvasok neki és feltételeket diktálok vagy mehet, akkor van bármi esélye?
Halálosan elegem van már, a szívem mélyén meg akarom tartani persze, de ez nem folytatódhat így
Akkor próbáld meg.
De szerintem ha változtat is a viselkedésén, néhány hét után ugyanolyan szemét lesz mint eddig.
Az emberek nem változnak.
Legyél királynő. Nem beolvasol, hanem szépen higgadtan elmondod neki, hogy ez így neked nem jó, ahogy ő bánik veled, és kezdesz kitolatni a kapcsolatból, bár még szereted, ezért adsz még pár hetet a dolognak. Ha nem változik, akkor nagyon sajnálod, de el kell köszönnötök.
Aztán szépen elkezdesz saját magaddal foglalkozni. Elmész a barátmőiddel kávézni, keresel egy hobbit, veszel pár új ruhát, fosrászhoz mész.... Nem miatta, hanem magad miatt. Azért, hogy érezd magad jól a bőrödben.
Ha a pasas nem változtat, szépen higgadtan elengeded.
Vagy egy idő után leesik neki a tantusz és teperni fog, hogy visszakapjon, vagy találsz mást, aki úgy működik egy kapcsolatban, ahogy kell. Okos, kedves határotott királynő legyél, ne jégkirálynő, arra vigyázz. Menni fog. Szorítok!
Az a férfi, aki előtt ezt tetted magaddal, az ezentúl is a kapcát fogja benned látni. Nem sértés, csak tapasztalat.
Én az ilyen embert, aki konkrétan hagyta is ezt, nemhogy megtartani nem akarnám, kidobnám a p.csába.
Egy egészséges, egyenrangú kapcsolatban egyik félnek sem kell behódolni a másik felé.
Jártam én is így, ahogyan Te, azóta sokkal nagyobb önismeretre tettem szert, és tartásra is!!
Ja, a vér nem válik vízzé. Aki szeret, az nem akar bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!