Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ha én hívom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ha én hívom a páromat telefonon elkezd dadogni és motyog mindent össze vissza?

Figyelt kérdés

Nem szoktunk veszekedni ezert nem erezheti magat elnyomva vagy ilyesmi. Ha az anyja vagy haverja hívja normalisan tud telefonba beszelni.

22/L

aug. 29. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Pavlovi reflex. A beszédközpontja elengedi a vért a gatyájába biztos, aztán levegős a rendszer. 😅

Friss kapcsolat?

aug. 29. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Zavarban van.
aug. 29. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Lehet épp wc n vagy vagy vmj kínos
aug. 29. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Pont szopja egy másik csaj.
aug. 29. 18:26
 5/8 A kérdező kommentje:

#1. Nem annyira friss. 2 éves

#3. De mindig nem wczhet👀

#4. Nem,nincs akkora szerencséd hogy igazad legyen😆rosszindulatu köcs0g. Ha neked fos az életed és agyon csaltak mást nem fognak:)

aug. 29. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem csalnak☺️Nekem ennyi elég😌Az meg hogy magadból indulsz ki az a te bajod😘
aug. 29. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Vagy vmi kínos épp azt is írtam nemcsak a wc-t.

Lejet pattanást nyomkod vagy akármi

aug. 29. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Fáj a luka, amibe előző este betette a palija. 🫨
aug. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!