Hogyan honnan tudhatom meg hogy melyik az az ember aki minden nap este 9 és 11 között telefonon zaklatja a páromat?
Valószínűleg csak a rendőrség tudja kideríteni.
Bocs, hogy nem neked tetsző választ adtam, de így van.
Talán kerdezd meg az asszonykádat, hogy nem rakja-e ki a tel.számát pl. a my vipre. Pl egyik haverom csaja is rinyált, hogy hivogatjak, zaklatjak, mire a pasija megunta ezért vett neki egy uj kártyát, mire kiderult, hogy a csaj kiteszi a netre a mobilszámát...na puff, és akkor csodalkozik ha zaklatják :)
Amugy meg miért nem lehet kikapcsolni estére a mobilt????
Ha ennyit nem tesz meg a csajod akkor szerintem élvezi, hogy hivogatják.
még a rendőrség se, mert őkmeg nemfoglalkoznak az ilyenekkel. de te egymagad nemfogod tudni kideríteni. esetleg ha nyomozásba kezdesz, pl megkérdezed a párod h kinek adta meg az új számát. ezek között van e esetleg olyan ember, aki nemszívleli annyira a párodat, és megadhatta esetleg másnak. esetleg van e olyan vki aki észrevétlenül figyeli a párodat. esetleg előző kapcsolat.
esetleg vmi közösségi oldalon nincs e kiírva a párod telefonszáma. vagy dolgozik e olyan helyen ahol vki hozzáférhetett. ilyeneken kéne gondolkodni, mert a számát nemnagyon fogod sztem megtudni.
háát hogy miért nem lehet kikapcsolni az marad itt nem köztéma.
mijaz a program nem baj ha bonyolult.
nincs kiirwa sehowa a telszáma.
az hogy szétwerném az arcát aki cseszteti a páromat sztem normális.
a W meg tök jo.
bár sokat nem tudtam meg tőletek azért köszi a kommenteket.
wiszont találtam egy érdekességet bár sokra welük sem jutottam- [link]
de ha rájöwök mejik az tutti neki eresztem a wiperát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!