Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan honnan tudhatom meg...

Hogyan honnan tudhatom meg hogy melyik az az ember aki minden nap este 9 és 11 között telefonon zaklatja a páromat?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő tud lenni mikor este 10kor megcsörren a telcsi asszony felweszi és leteszi az illető. És ez minden este.Ne irjatok oat hogy ki kell kapcsolni. Nem lehet. Ne irjátok hogy új kártya kell mert wan, pár napig jo wolt de megint előkerült emberke. Ne irjatok oat hogy menjünk rendőrségre mer nem megyünk. Sziwesebben raknék én rendet az emberke szájában... Csak tudjam már meg meik az. Csak a számát akarom megtudni de hogyan
2009. jún. 19. 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg csak a rendőrség tudja kideríteni.

Bocs, hogy nem neked tetsző választ adtam, de így van.

2009. jún. 19. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Talán kerdezd meg az asszonykádat, hogy nem rakja-e ki a tel.számát pl. a my vipre. Pl egyik haverom csaja is rinyált, hogy hivogatjak, zaklatjak, mire a pasija megunta ezért vett neki egy uj kártyát, mire kiderult, hogy a csaj kiteszi a netre a mobilszámát...na puff, és akkor csodalkozik ha zaklatják :)

Amugy meg miért nem lehet kikapcsolni estére a mobilt????

Ha ennyit nem tesz meg a csajod akkor szerintem élvezi, hogy hivogatják.

2009. jún. 19. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

még a rendőrség se, mert őkmeg nemfoglalkoznak az ilyenekkel. de te egymagad nemfogod tudni kideríteni. esetleg ha nyomozásba kezdesz, pl megkérdezed a párod h kinek adta meg az új számát. ezek között van e esetleg olyan ember, aki nemszívleli annyira a párodat, és megadhatta esetleg másnak. esetleg van e olyan vki aki észrevétlenül figyeli a párodat. esetleg előző kapcsolat.

esetleg vmi közösségi oldalon nincs e kiírva a párod telefonszáma. vagy dolgozik e olyan helyen ahol vki hozzáférhetett. ilyeneken kéne gondolkodni, mert a számát nemnagyon fogod sztem megtudni.

2009. jún. 19. 00:34
 4/7 anonim válasza:
96%
vannak bizonyos programok melyekkel ki lehet deríteni a számot ha rejtett számról hív... de ezeket nehéz beszerezni és bonyolult!
2009. jún. 19. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
"Sziwesebben raknék én rendet az emberke szájában... " - ilyen hozzáállás mellett nő létemre én is lehet odaadnám inkább másnak is a számot. Agresszió sugázik belőled ahelyett hogy írni tanulnál: felweszi, wan, wolt, Sziwesebben. Miért is kell ezeket a szavakat "w"-vel írni...
2009. jún. 19. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
probáld meg a tudakozot
2009. jún. 19. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:

háát hogy miért nem lehet kikapcsolni az marad itt nem köztéma.

mijaz a program nem baj ha bonyolult.

nincs kiirwa sehowa a telszáma.

az hogy szétwerném az arcát aki cseszteti a páromat sztem normális.

a W meg tök jo.

bár sokat nem tudtam meg tőletek azért köszi a kommenteket.

wiszont találtam egy érdekességet bár sokra welük sem jutottam- [link]

de ha rájöwök mejik az tutti neki eresztem a wiperát

2009. jún. 19. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!