Miert van az, hogy sok ember elvarja telefonon, mikor o hiv idegenkent, hogy en mutatkozzam be neki eloszor?
Én erre rávágom, ha kérdezik "kivel beszélek", hogy miért, kit hívott?
Az a minimum, hogy tudom kit hívok fel...
Ha vezetékes telefonon hívnak, akkor bemutatkozással szoktam felvenni a telefont, mivel értelemszerűen többen is lakunk egy háztartásban!
Ha mobilon keresnek, sosem mutatkozok be, mivel feltételezem, hogy ha már valaki hív, az tudja hogy ki vagyok, és miért hív, elvégre valahonnan meg van neki a telefonszámom! Lényegtelen, éppen most akadtam ezen én is ki, a héten már másodszorra hívtak tévesen mobilon! Egyikük egy banktól volt, annál nem tartott sokáig elintézni a dolgot, egy fiatal csajszi volt, mondta hogy "mondjuk össze" még egyszer a telefonszámot, ha stimmel, akkor beírja hogy téves, és többet nem zaklatnak. Hát stimmelt! :)
Ma feszt a vízóra állást akarta nekem bemondani egy nő, hiába mondtam, hogy nem jó számot hívott, bizonygatta, hogy ő ezt kapta meg, és ne szívassam! Illedelmesen elnézést kértem, elmondtam még egyszer, hogy márpedig nekem semmi közöm a vizesekhez és letettem... Másodszor is felhívott, ebben az esetben már én kértem, hogy "mondjuk össze" a telefonszámokat, és kiderült hogy kétszer is félretárcsázott, teszem hozzá másodszorra sem mutatkozott be, de nem is nagyon érdekelt... Csak azt nem tudom megérteni, hogy ha már félretárcsázok, akkor miért nem lehet azt mondani, hogy elnézést, xy vagyok yx-et kerestem volna, ne haragudjon a zavarásért és el van nézve... Nem még neki áll feljebb, hogy biztos én vagyok a hülye! :D
Sziasztok!
Igen, adatokat kikérni ismeretlenül nagy szemétség...
Remélem, hogy a neved után nem árultad el Neki a lakcímedet és a munkahelyed címét?!?
Velem sokszor fordul elő, hogy felhívnak mobilon és rákérdez a mevemre, hogy én Az vagyok -e és csak utána mutatkozik be és mondja el, hogy Ő ki!!!
Mostanában én is többször követtem ezt a módszert, ha nem vagyok benne biztos, hogy azt a személyt hívom, mert akkor hívom először...
Szerintetek ez is bunkóság?????
Köszönöm, ha nekem is írtok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!