Miert van az, hogy sok ember elvarja telefonon, mikor o hiv idegenkent, hogy en mutatkozzam be neki eloszor?
Figyelt kérdés
Megkerdezi, hogy en ki vagyok ahelyett, hogy o megmondana, hogy ki es mit szeretne. Etikett szerint ez igy helyes? Mert nekem pofatlansagnak tunik.2010. jún. 13. 11:08
11/11 anonim válasza:
18.52 vagyok! Igen, ha valakit először hívsz, szerintem akkor is illik bemutatkozni. Ha két órával azelőtt cseréltetek számot, és ő elmentette a te neveddel, akkor nem feltétlenül, de ha fennáll a lehetősége, hogy nincs neki mentve, illik bemutatkozni. Én ha ismerőst hívok így először, akkor nem szoktam a teljes nevemet, csak a keresztnevemet említeni, azt is olyan formában, hogy "na szia, x vagyok...". A reakciójából meg már lehet következtetni, hogy levágta e milyen x avagy sem. :) Bár most hogy így gondolkodom, olyan is volt már, hogy úgy hívtak fel, hogy "Na szia Endre, Béla vagyok!" :) Furán érezhette magát, amikor egy csaj hang szólt vissza! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!