Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom volt felesége telefonon zaklatja a páromat, vissza akarja csábítani, engem meg finoman szólva prostinak nevez a páromnak?
Én nem tennék semmit. Nem fogok az ő szintjére süllyedni.
Egyébként is a párod dolga helyretenni.
Telefonról meg lehet tiltatni, blokkolni a számát.
Ha személyesen jön, akkor meg hívjatok rendőrt. Ha nem is csinálnak semmit, de talán megijed tőlük az ex.
a párod idióta.
neki kéne helyre tenni a nőt és nem felvenni utána ha hív, letiltani a számát stb..
és nem tudom milyen férfi az aki nem áll ki a barátnője mellett, hogyha ok nélkül szidjàk.
Te semmit ne tegyél,legalábbis én biztos nem tennék semmit egy olyan pasiért,aki nem állítaná le az exét!! Még a végén,kiderűl,hogy a pasi élvezi is,hogy 2 nő vitatkozik miatta ő meg a végén választhat vagy nem kell neki egyik sem.
De azon,nagyon gondolkodj el,hogy a párod nem állt ki melleted egy ilyen dologban.Így ne legyen igazam,de sok mindenben nem fogsz tudni számítani rá a későbiekben.
Cseréljetek számot,ha meg személyesen zaklat jelentsétek fel,legalábbis te mert szerintem a párod úgysem fogja.
1: Minek veszi fel neki a telefont?
2: Miért nem tiltja le a számát?
3: Miért nem jelenti föl zaklatásért?
4: Mért élsz együtt egy puhapöccsel?
jajj szegény
biztosan imponál neki hogy még "szédítheti" a régi nőt is. ha tényleg nem akarna vele beszélni, nem venné fel neki a telefont,nem nyitna ajtót neki,nem írna neki vissza stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!