Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a párom volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom volt felesége telefonon zaklatja a páromat, vissza akarja csábítani, engem meg finoman szólva prostinak nevez a páromnak?

Figyelt kérdés
Maradjak higgadt mintha nem érdekelne vagy szálljak vele harcba és írjak neki én, hogy tudom hogy miket csinál. Párom azt mondja, ha zavar, tegyem őt helyre ő már megpróbálta többször is személyesen is és telefonon is, de mintha a falnak beszélne.
2015. szept. 29. 10:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak közös gyerekeik? Mert ebben az esetben érthető, hogy nem tilthatja le a volt feleség számát.

Ha ilyen helyzetben lennék, biztos, hogy nem "szállnék harcba vele". Ha belegondolsz, ezzel a viselkedéssel inkább magát járatja, le, és maga ellen dolgozik - én legalábbis őszintén szólva elég nehezen tudom elképzelni azt a férfit, akit azzal tud visszacsábítani egy - nyilván nem hirtelen felindulásból elkövetett, hanem komoly okkal történt - válás után a volt felesége, hogy lek..urv@ázza az új párját.

2015. szept. 29. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
Azért fontos információ lenne, hogy a házasságuk miattad ért-e véget, vagy nem.
2015. szept. 29. 12:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Fel kell keresni személyesen és jól megtépni.
2015. szept. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!