Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm a vélt sértése után 2-3 napig nem
beszél velem az mire vall? Milyen személyiségzavara
lehet?
Figyelt kérdés
Tehát egyik nap a pocija fel volt puffadva valamitől. Azelőtt hamburgert ettünk és viccelődtem vele, hogy poci rekordot akar dönteni vagy mi, meg, hogy egy napig nem fogom engedni neki, hogy egyen. Szeret enni viszont nem hízékony alkat így gyakran sok ételt bevisz.
Szerintem inkább nálad van alapos gyanú arra, hogy nárcisztikus bántalmazó lehetsz. Több red flag is van a leírás szerint a viselkedésedben.
aug. 28. 12:14
12/26 anonim válasza:
Na akkor ez egy tanusag volt, hogy ilyenekkel ne viccelodj vele, nala ez nem fer bele. Mas dolgokkal vicceskedj, amin tudod, hogy nem fog megharagudni. Mert ugye a viccelodesnek nem bantas a celja ;)
aug. 28. 12:24
13/26 A kérdező kommentje:
11
Mire gondolsz?
aug. 28. 12:26
14/26 anonim válasza:
#13. Arra, hogy tökéletesen kianalizált téged 150 karakterből, mert akkora spíler.
aug. 28. 12:33
15/26 A kérdező kommentje:
14
Vagy médium.
aug. 28. 13:01
16/26 anonim válasza:
"Hát ez az, hogy ő is szokott csípkelődni "
Neki más az érzékeny pontja, mint neked. Biztos ő is találna olyant, amit nem viccnek vennél, hanem besértődnél.
aug. 28. 13:48
17/26 anonim válasza:
Nem távdiagnózisnak szánom, mert nem ismerem a barátnődet, de mivel ez volt a kérdés: az ún. silent treatment, vagy kőfalazás és a kettős mérce is a nárcisztikus személyiségzavar tünete. Ettől még nem biztos, hogy nárcisztikus, mindannyiunknak vannak hülye megnyilvánulásai. Személyiségzavar akkor, ha más tünetek is jelen vannak, a viselkedése rombolóan hat a személyiségedre és a kapcsolatotokra, és nem hajlandó szembenézni azzal, vagy elfogadni, ha megbánt, és még akkor is te vagy a hibás, ha ő volt s.ggfej.
aug. 28. 14:08
18/26 anonim válasza:
Pont úgy a nárcisztikusok tipikus kommunikációjának a része az is, hogy kontrollálni szeretné, pl. nyomasztja azzal, hogy mennyit ehet, meg mit "nem enged", aztán viccnek állítja be, a másikat pedig túlérzékenynek és invaliddá nyilvánítja az érzéseit. Ugyanígy az, hogy nem beszél vele, lehet inkább annak a jele, hogy nem ül fel ennek, valamint tényleg megsértette.
aug. 28. 14:12
19/26 anonim válasza:
Fu nekem is volt olyan pasim aki képes volt kajálás kozben beszólni hogy elvegye az étvágyam, de én ott helyben azonnal le tudtam reagálni, csípőből visszaszoltam neki, es csak annyit mondott igazam van.
Ez lement nalunk talán 1 perc alatt?
A csajod vmi sertofékeny lassureagalásu lehet.
aug. 28. 16:54
20/26 anonim válasza:
Hát ha még poénkodni se lehet pedig ő ugyanazt csinálja veled és még 3 napja se kép se hang akkor sz*rd le! Nem tetszik neki a poénod, te nem engedheted meg nála, hogy poénkodj, de ő azért megteheti. Elvárja most, hogy könyörögj neki, kérj elnézést és ha megint "megbántod" akkor megint nem fog hozzád szólni. Kell neked ilyen infantilis csaj?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!