Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az élettársam egyre trehányabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam egyre trehányabbá vált az évek alatt 50 éves, ő a hátfájasra fogja?! hogy nehezen mozog, én egyre nehezebben viselem el.

Figyelt kérdés
A covid lecsengése után már nem figyel oda. Egy ideje észrevettem, hogy egyáltalán nem mos kezet wc után, meg simán beletörölte a zsíros kajás kezét a konyhai tiszta törölközőbe meg a száját is... Mondtam az nem arra való, a másik, hogy engem mindenféle nehezen beazonosítható rejtett betegség kínoz, sokszor vannak influenza szerű tüneteim, bőrviszketés stb. gyanítom hogy én akármit csinálok higéniailag odafigyelek, ő csesz az egészre, és elfertőz engem, mert összetapogat mindent a koszos kezével. Unom, hogy minden nap le kell fertőtlenítenem mindent, lassan mint egy kényszeres, őszintén, NEM ezzel akarok foglalkozni, hogy azon gondolkozom, hogy vajon mihez nyúlhatott hozzá. Többször beszéltem vele erről, és ilyenkor fel van háborodva, hogy ilyen piti dolgokkal zaklatom, mert nem látom, hogy alig tud mozogni is, miért nem hagyom békén. Igen, gyógyszereket szed és tényleg lassan mozog, de azért a minimális higéniára oda tudna figyelni, ha lenne rá Igénye. De ezek szerint nincs.
aug. 26. 06:28
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Lennél a helyében akkor.
aug. 26. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Abban a helyzetben vagy amikor jobb az illető nélkül az élet mint vele. Mégis valamiért ebben a helyzetben akarsz maradni. Amikor nyilvánvaló, hogy dobbantanod kéne. Tipikus kapcsolatfüggő vagy.
aug. 26. 07:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez ilyen kérdező, 50 vagyok én is, amikor mi voltunk fiatalok, 50 évesen még testépítő versenyekre készültek...

Rátesz még ez a meleg is 5 lapáttal, ha jön a hűvösebb, mozgasd meg a párod, cukrot ne egyen.

Évtizedekkel jobban fogja érezni magát.

Amikor az ember gyengül, hajlamos mindent leegyszerűsíteni. Ismerős. :(

aug. 26. 08:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem eszik cukrot, mozogni nem mozog, nem tudom rá venni semmilyen mozgásra. Nem volt régen ilyen.
aug. 26. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék. Most nem azért, értem, hogy a hátfájás bizonyos dolgokban megakadályoz... de azért a kézmosás elhanyagolását erre fogni nettó dedós kamu, meg az, hogy egy szalvétát nem képes keresni magának... egyszerűen sz.ik már rád.
aug. 26. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Megesküdött nekem, hogy mosott kezet a wc-n. Ki tudja meddig tart ez? Lehet csak fellángolás, ha nem szólok majd minden kezdődik előről.
aug. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!